Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Για γέλια οι τύποι στη ΝΕΡΙΤ - Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ - Η ΔΕΘ, ο Τσίπρας και η Βούλτεψη

Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Αντώνης Μακρυδημήτρης αλλά και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος προγράμματος Ροδόλφος Μορώνης.
Και μην ξεχνάμε, ο Αντώνης Μακρυδημήτρης είχε αντικαταστήσει μόλις πριν από λίγους μήνες τον Γιώργο Προκοπάκη. Τέσσερις μήνες ζωής έχει ο φορέας και μετράει ήδη δύο προέδρους.

Ενώ, σήμερα το πρωί ο Ροδόλφος Μορώνης ανέβασε στο facebook, το παρακάτω post: «Αν διακηρύττεις ότι θέλεις να φτιάξεις κάτι ανεξάρτητο, αντικειμενικό και ποιοτικό αλλά δεν το εννοείς, μη το αναθέτεις σε κάποιον που το εννοεί...» - διαβάστε ΕΔΩ.

Πως το έλεγε στη συνέντευξή του στο Βήμα της περασμένης, μόλις, Κυριακής ο Αντώνης Μακρυδημήτρης«Πιέσεις ούτε έχω δεχθεί ούτε πρόκειται να δεχθώ». Προφανώς για να παραιτήθηκε, θα δέχτηκε.

- See more at: http://www.e-tetradio.gr/article/11243/Gia-gelia-oi-tupoi-sti-NERIT#sthash.hYMY2UEA.dpuf


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Το παρασκήνιο της παραίτησης Μακρυδημήτρη-Μορώνη από τη ΝΕΡΙΤ: Η ΔΕΘ, ο Τσίπρας και η Βούλτεψη

Οι αιφνίδιες εξελίξεις που αναστάτωσαν το Μαξίμου, λίγο μετά την απόφαση- βόμβα για τις απολύσεις στην ΕΡΤ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του NEWS 247
Η παραίτηση του προέδρου της ΝΕΡΙΤ Αντώνη Μακρυδημήτρη και του διευθύνοντα συμβούλου Ροδόφλου Μορώνη χθες αναστάτωσε το Μαξίμου και κρύβει “θολό” παρασκήνιο.
Ήταν γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλημ ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν τριβές στις σχέσεις της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ με την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη και οι εκτιμήσεις έλεγαν πως ήταν ζήτημα χρόνου αυτές να εξελιχθούν σε ευθεία σύγκρουση. Αφορμή φέρεται να στάθηκε ο τηλεοπτικός χειρισμός της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου αύριο και μεθαύριο θα πραγματοποιήσει ομιλία και θα δώσει συνέντευξη τύπου.
Η κάλυψη και των δύο γεγονότων, την ώρα που το προηγούμενο σαββατοκύριακο ο χρόνος μοιράστηκε μεταξύ της ομιλίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά το Σάββατο και της συνέντευξης τύπου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου την Κυριακή (εκ των πραγμάτων βέβαια, καθώς ο πρωθυπουργός δεν έχει παραχωρήσει συνέντευξη τύπου από την εποχή που ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης), άναψε το φιτίλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Μακρυδημήτρης και ο κ.Μορώνης (στελέχη και οι δύο της Ν.Δ επί σειρά ετών) φέρονται να συμφώνησαν τη μετάδοση και της ομιλίας και της συνέντευξης τύπου με “αντάλλαγμα” την αποδοχή εκ μέρους του κ.Τσίπρα ερώτησης από τη ΝΕΡΙΤ την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αναγνωρίζει. Αυτό με τη σειρά του φέρεται να προκάλεσε ενόχληση στο Μαξίμου, που επικαλούνταν την αρχή της αναλογικότητας στην κάλυψη, με την κ.Βούλτεψη να εμπλέκεται στη συζήτηση λόγω του ρόλου της ως κυβερνητικής εκπροσώπου.
Η σύγκρουση κατέληξε στην παραίτηση του κ.Μακρυδημήτρη, ο οποίος είχε αντικαταστήσει πριν από περίπου 4 μήνες τον αποπεμφθέντα Γιώργο Προκοπάκη, ενώ σήμερα λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ και ενώ τρεις ημέρες πριν απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ακύρωνε απολύσεις εργαζομένων της ΕΡΤ, με ανοιχτό το θέμα της προσφυγής εναντίον της σε δεύτερο βαθμό φυσικά.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs