Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Οταν ο Αδωνις ζητούσε δημοψήφισμα για το ευρώ!


Το TheTOC.gr δημοσιεύει απόσπασμα από ιστοσελίδα του Αδωνι, μόλις το 2011, όπου ο σημερινός Κοιν. Εκπρόσωπος της ΝΔ ζητά δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι στο ευρώ!
otan-o-adwnis-zitouse-dimopsifisma-gia-to-eurw
Μπορεί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, να έκανε χθες άνω κάτω τη Βουλή εγκαλώντας τον γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση για την, κατά τη γνώμη του, «προαναγγελία» δημοψηφίσματος, αν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές αποβούν άκαρπες, αλλά όπως προκύπτει από ιστοσελίδα του που έμεινε «ανεβασμένη» μέχρι καιτο 2011ζητούσε και ο ίδιος δημοψήφισμα και μάλιστα με αντικείμενο την παραμονή της χώρας στο ευρώ!
Στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ είχε αναρτήσει το πρόγραμμα του κόμματός του, όπου μεταξύ άλλων ζητούσε δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη
«Να μας πείτε ποιο είναι το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος για να γνωρίζει ο κόσμος το μέγεθος της περιπέτειας που πάτε να τον μπλέξετε», ρώταγε χθες τον Ν. Βούτση , ο κ. Γεωργιάδης και μάλιστα σε μία αποστροφή του λόγου του καλωσόρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «στον Νοέμβριο του 2011 και τον Γιώργο Παπανδρέου».
Ομως στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ είχε αναρτήσει το πρόγραμμα του κόμματός του, όπου στο κεφάλαιο «Οι θέσεις του ΛΑΟΣ για την Ανάπτυξη της Ελλάδας και των Ελλήνων» και συγκεκριμένα στο σημείο 6.1.4.4 «Για τις επιπτώσεις από το ευρώ» ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει: «πιστεύουμε ότι μπορεί πλέον να γίνει μία ουσιαστική και πραγματική αποτίμηση των οφελών και των προβλημάτων από την χρήση του ευρώ, να ενημερωθούν για τα συμπεράσματά της οι Ελληνες πολίτες και, στη συνέχεια, να κληθούν να αποφασίσουν με δημοψήφισμα το εάν επιθυμούν την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη ή την επαναφορά της Δραχμής».
Το εν λόγω κείμενο «ανέβηκε» στις 9 Δεκεμβρίου του 2010 και έμεινε αναρτημένο τουλάχιστον ως τον Αύγουστο του 2011. Στη συνέχεια οι προγραμματικές θέσεις στις οποίες πίστευε ο Αδ. Γεωργιάδης εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας.
Ισως γι' αυτό ο πολιτικός του «πατέρας» Γ. Καραταφέρης έσπευσε χθες να τον αδειάσει για τις γνωστές δηλώσεις του περί bank run σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση και κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές.  

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs