Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ «υιοθετεί» τον Λυκούδη;

Πρόβλημα στις σχέσεις ΔΗΜΑΡ - ΠΑΣΟΚ


Στο ΠΑΣΟΚ δεν κρύβουν το ενδιαφέρον τους για τις κινήσεις του Σπύρου Λυκούδη και της Μεταρρυθμιστικής Τάσης της ΔΗΜΑΡ, που διέκοψε χθες κάθε δεσμό με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.
likoudisvouli
Με τον ίδιο τον Σπύρο Λυκούδη να δηλώνει πως θα εργαστεί στην κατεύθυνση της συγκρότησης του ευρύτερου χώρου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, τον χαρακτήρισε χθες ως ένα «θετικό πρόσωπο» στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου της Κεντροαριστεράς, μη κρύβοντας ότι η Χαριλάου Τρικούπη θα ήθελε την συμπόρευση μαζί του. «Αυτή η συνεργασία, η συμπόρευση είναι χωρίς προαπαιτούμενα, αρκεί ο καθένας να σέβεται την ιστορία και τη διαδρομή του άλλου», είπε, σημειώνοντας ότι στελέχη όπως ο κ.Λυκούδης έχουν σεβασμό και ως προς τα μεγέθη και ως προς την πορεία των πραγμάτων και ως προς τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη στο παρελθόν. Θύμισε μάλιστα ότι την εποχή που η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε την έξοδό της από την κυβέρνηση, ο κ. Λυκούδης ήταν αντίθετος, γιατί πίστευε ότι θα πρέπει να υπάρχει αυτή η κοινή πορεία για το καλό της χώρας για την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια.
Στο ίδιο μήκος κύματος, ως έναν «σημαντικό πολιτικό και σοβαρό πρόσωπο» περιέγραψε τον Σπύρο Λυκούδη ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, εκτιμώντας ότι μπορούν να αποκτήσουν κοινό δρόμο. «Τώρα που παίρνει πρωτοβουλίες και μπαίνει μπροστά και η δική μας πορεία συνυφαίνετα με τη δική του πορεία», είπε.
Κατόπιν τούτων, κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλείεται μία επιχείρηση προσέγγισης του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ το αμέσως επόμενο διάστημα. Τ ερώτημα είναι αν η "υιοθέτηση" του Λυκούδη από το ΠΑΣΟΚ θα δημιουργήσει τριβές μεταξύ της Αγίου Κωνσταντίνου και της Χαριλάου Τρικούπη και θα βάλει εμπόδια στον επίσημο διάλογο για την Κεντροαριστερά που είχε ξεκινήσει με τη συνάντηση των αντιπροσωπειών των δύο κομμάτων πριν λίγο καιρό. Η απάντηση είναι: μάλλον ναι...
http://www.matrix24.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs