Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σηκώνει το γάντι ο ΣΥΡΙΖΑ


Σηκώνει επί της ουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ το γάντι της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση, αφενός για το θέμα της αξιολόγησης των υπαλλήλων των ΟΤΑ αφετέρου για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για απόσυρση των καταθέσεων από τις τράπεζες σε περίπτωση πτώσης της κυβέρνησης.
Το μεσημέρι συνεδρίασε στην Κουμουνδούρου η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, παρουσία της Ρένας Δούρου. Μια παρουσία με εμφανή στόχο να προσφερθεί στη νέα περιφερειάρχη Αττικής πολιτική στήριξη στην αντιπαράθεσή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση στον Alpha 98,9 του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά ότι «η Ρένα Δούρου υπηρετεί τη νομιμότητα».
Και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΠΓ επισημάνθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφωνεί με τον έλεγχο για τα πλαστά πιστοποιητικά, ο οποίος δεν σχετίζεται με τη διαδικασία της αξιολόγησης. Τα στελέχη της Κουμουνδούρου επιμένουν ότι πίσω από την αξιολόγηση «κρύβεται η μνημονιακή δέσμευση για έξοδο του 15% των δημοσίων υπαλλήλων».
Επίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν και οι πρωτοβουλίες του κόμματος μετά τις γνωστές δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, όπως η συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, των Γιάννη Δραγασάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Την ίδια ώρα, στον ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζουν το προσεχές διάστημα «εξόρμηση προς τον ελληνικό λαό» με μία σειρά πολιτικών πρωτοβουλιών, όπως για παράδειγμα την ανάληψη νομοθετικών πρωτοβουλιών και τη διοργάνωση 13 περιφερειακών συνδιασκέψεων όπου θα συζητηθεί, το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος, μέρος του οποίου παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ
http://www.naftemporiki.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs