Τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Στην Αττική ο καιρός αναμένεται με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κατά τη διάρκεια της νύχτας σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και κατά τη διάρκεια της νύχτας και στις υπόλοιπες περιοχές. Ανεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και κυρίως από το βράδυ τοπικές βροχές. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βαθμιαία δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα στα δυτικά τμήματα. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
http://www.avgi.gr/