Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Έρχεται κακοκαιρία από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες


Σταδιακή επιδείνωση του καιρού αναμένουμε από σήμερα το βράδυ, η οποία θα ξεκινήσει από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
kairos1
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την επικράτεια:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη Μακεδονία αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα παραμείνουν στη δυτική Μακεδονία. Στη Θράκη γενικά αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές η καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων στο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασία: από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα δυτικά κυρίως ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 29 και στην Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση για αύριο Τρίτη
Καιρός: στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις και στην υπόλοιπη χωρά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

http://www.matrix24.gr/
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs