Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Τα success όνειρα του Χρύσανθου (ή πως καταντάει ο άνθρωπος)


Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά αν και τα πιο πολλά πάνε χαμένα!!! Ο λόγος για τον  προσωπικό σύμβουλο αλλά και τη σκιά του Πρωθυπουργού, τον υπουργό Επικρατείας Χρύσανθο Λαζαρίδη…ο οποίος έχει μεγαλόπνοα σχέδια για τον αιγιαλό από Παλαιό Φάληρο έως και Σούνιο!!!

Κάποιο πουλάκι μας σφύριξε ότι βλέπει οράματα και μάλιστα για τον συγκεκριμένο θέμα περιλαμβάνουν πολύ success story!!!

Αλλά για να μην σας τα πολυλογούμε λέει λοιπόν το «μυαλό» ότι θα πρέπει να κατασκευαστούν στην παραλιακή αυτή ζώνη 10 ξενοδοχειακά συγκροτήματα τύπου Kosta Navarino ενώ στα κενά τους να φτιαχτούν υπερπολυτελείς βίλες δίχως περιφράξεις, αλλά με γκαζόν το οποίο θα αγγίζει τις παραλίες, αλά Αμέρικα. Διότι να μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος έχει περάσει και από εκεί και έχει ξενόφερτη κουλτούρα.

Τις βίλες βέβαια θα τις νοικιάζουν ζευγάρια τα οποία θα έχουν τα σκάφη τους αραγμένα έξω από τα σπίτια για να μπορούν οι άνθρωποι να μετακινούνται εύκολα και γρήγορα στα ωραιότατα νησιά μας.

Α και να μην ξεχνάμε σε ερώτηση…αν κάτι τέτοιο υπάρχει κάποιος για να το  χρηματοδοτήσει, απάντησε χωρίς κανένα ενδοιασμό, «μα, βρε κουτά, οι Άραβες»
 Αν έχεις τέτοιους συμβούλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς… Ο άνθρωπος με μια σκέψη τα έλυσε όλα, ακόμη και το πρόβλημα της ανεργίας!!!

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs