Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Νετανιάχου: H επιχείρηση στη Γάζα θα έχει διάρκεια


Για «παρατεταμένη» στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα, έως ότου επιτευχθεί ο στόχος της καταστροφής των υπόγειων τούνελ που χρησιμοποιεί η Χαμάς, μίλησε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, παρά τις εκκλήσεις να τερματιστεί η αιματοχυσία. Πέντε ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια σύγκρουσης με ομάδα ενόπλων Παλαιστινίων που προσπάθησαν να εισχωρήσουν στο Ισραήλ μέσω σήραγγας στο Νάχαλ Οζ, κοντά στα σύνορα με τη Γάζα ενώ 16 Παλαιστίνιοι προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων, μετά από αεροπορικές επιδρομές τα ξημερώματα της Τρίτης. Στο στόχαστρο βρέθηκε σήμερα και το σπίτι του αναπληρωτή επικεφαλής της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.
φωτ: AFPφωτ: AFP
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή θύματα, ενώ ο Χανίγια και η οικογένειά του δεν βρίσκονταν εντός του σπιτιού όταν αυτό καταστράφηκε από τους πυραύλους, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο της Χαμάς al-Aqsa. Από τις αεροπορικές επιδρομές τα ξημερώματα της Τρίτης στις κεντρικές και νότιες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας, σκοτώθηκαν 16 Παλαιστίνιοι και να τραυματίστηκαν άλλοι 50 άνθρωποι, όπως δήλωσαν γιατροί και αυτόπτες μάρτυρες.
 
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ισραηλινά αεροσκάφη, άρματα μάχης και πολεμικά πλοία ενέτειναν τις επιδρομές τους σε διάφορες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας, κυρίως στην πόλη της Γάζας, μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχων ασφαλείας.
 
Τουλάχιστον 1.100 Παλαιστίνιοι, κυρίως άμαχοι μεταξύ των οποίων και 200 παιδιά, έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες ημέρες από τις επιδρομές των Ισραηλινών στη Γάζα, δήλωσαν Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs