Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Καρφώνει Μουρούτη και υπουργούς για επαφές με τη ΧΑ ο Μιχαλολιάκος

Ο Μουρούτης και δύο υπουργοί προσπάθησαν να μας προσεταιριστούν, τόνισε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας

Picture 0 for Καρφώνει Μουρούτη και υπουργούς για επαφές με τη ΧΑ ο Μιχαλολιάκος
Τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη και δύο υπουργούς της κυβέρνησης, τους οποίους δεν κατανόμασε, για προσπάθεια προσεταιρισμού της Χρυσής Αυγής κάρφωσε στην ομιλία του στη Βουλή ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Κατά την απολογία ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου, ο κ.Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι μεταξύ των τηλεφωνικών συνομιλιών που έχουν καταγραφεί από τις κλήσεις του κινητού του, υπήρχαν τέτοιες με τον συνεργάτη του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη, αλλά και με δύο υπουργούς. «Ήθελε και αυτός επαφές μαζί μου αλλά το όνομά του δεν υπάρχει στην δικογραφία. Το βγάλατε. Και υπάρχουν κι άλλοι δύο Υπουργοί της ΝΔ», τόνισε.
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις των επαφών του Τάκη Μπαλτάκου με βουλευτές της Χρυσής Αυγής τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά που είπε ο Μπαλτάκος είναι αληθινά. Μου τα είχε πει και εμένα. Όποτε ήθελε να μου πει κάτι, βγαίναμε στο μπαλκόνι γιατί φοβόταν κοριούς και κάμερες. Γνωρίζω τον Μπαλτάκο καλύτερα από όλους». Σημείωσε, δε. ότι γνώρισε τον Μπαλτάκο σε εθνικιστικούς αγώνες το '73 στα γραφεία της ΕΟΚΑ-Β.
 
«Ντροπή σας ψευδοδημοκράτες, στήσατε σκευωρία εναντίον μας» είπε ο Ν.Μιχαλολιάκος και μίλησε για σκευωρία και κατηγορητήρια που κατασκευάστηκαν με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις. Επιπλέον, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «χούντα Βενιζέλου και Σαμαρά», καταγγέλλοντας σκευωρία και τεχνάσματα της κυβέρνησης για να μειώσουν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής.
 
Αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση του Παύλου Φύσσα λέγοντας πως την ώρα που γινόντουσαν τα τηλεφωνήματα στα γραφεία τους ο ίδιος ήταν απών.
 
«Είμαι αμετανόητος εθνικιστής και Χρυσαυγίτης. Δεν τη φοβάμαι τη φυλακή. Για τις ιδέες μου είμαι πρόθυμος να πάω φυλακή και να πεθάνω ακόμη», δήλωσε ο επικεφαλής της ΧΑ.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs