Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ομολογούν και επίσημα την αποτυχία των προβλέψεων του ΟΟΣΑ

Ομολογούν και επίσημα την αποτυχία των προβλέψεων του ΟΟΣΑ
Μας στοίχισε ένα 1 εκατομμύριο ευρώ και θέλησε να μας "διδάξει" πώς θα απελευθερώσουμε την αγορά προκειμένου να πέσουν οι τιμές... προς όφελος πάντα του έλληνα καταναλωτή.
Η έκθεση του ΟΟΣΑ όμως απέτυχε. Η αποτυχία αυτή επιβεβαιώνεται πλέον και από επίσημα χείλη….από τον βουλευτή της ΝΔ και  πρώην  αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμου Χαρακόπουλου. Ο κ. Χαρακόπουλος σε συνέντευξή του στην Θεσσαλία TV τονίζει πως διαψεύστηκε η πρόβλεψη του ΟΟΣΑ για μείωση της τιμής του γάλακτος στο ράφι, με την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του, θέμα για το οποίο αποχώρησε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
«Έχουμε επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του γάλακτος κατά δύο ημέρες. Παρόλα αυτά η τιμή στο ράφι παραμένει στην καλύτερη των περιπτώσεων η ίδια. Άρα, λοιπόν, διαψεύστηκε στην πράξη η πρόβλεψη ότι θα έχουμε μείωση στο ράφι προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και των καταναλωτών» τόνισε ο κ. Χαρακόπουλος.
Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η ζωή του γάλακτος επιμηκύνθηκε κατά 2 μέρες (από τις 5 στις 7), εντούτοις η τιμή του κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα, δηλαδή από 0,98 ευρώ έως 2 ευρώ, ενώ όπως αναφέρουν οι ειδικοί της αγοράς, δεν πρόκειται να υποχωρήσουν κάτω από αυτά τα επίπεδα.

Ελ. Μπ.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs