Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ζέστη αλλά και ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα, αλλά με ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο και τοπικά στις Κυκλάδες και το Καρπάθιο σχεδόν θυελλώδεις. Εως τους 29 βαθμούς ο υδράργυρος.


Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα, Τετάρτη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 28 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Καρπάθιο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς και το μεσημέρι σχεδόν μέτριοι.
Αττική
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.
Θεσσαλονίκη


Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs