Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Για νέο δάνειο εντός του 2013 από άγνωστη τράπεζα καταγγέλλει τη Ν.Δ ο Θοδωρής Σκυλακάκης

Νέο δάνειο της Νέας Δημοκρατίας το 2013 ύψους 14,6 εκ. ευρώ, κατήγγειλε ο πρόεδρος της Δράσης Θοδωρής Σκυλακάκης κατά τη διακαναλική συνέντευξη τύπου των Γεφυρών, του συνασπισμού που έχει συγκροτήσει η Δράση με τη Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου.
Της Βίκυς Σαμαρά
«Αφού αμνήστευσαν τους εαυτούς τους και τους τραπεζίτες, τα κόμματα πήραν κι άλλα δάνεια, ενώ δεν εξυπηρετούν τα παλιά», είπε ο κ.Σκυλακακης, παρουσιάζοντας ως αποδεικτικό στοιχείο τον ισολογισμό της Ν.Δ του 2013.
 
Σημείωσε πως παραμένει άγνωστο από ποια τράπεζα ελήφθη αυτό το δάνειο, καθώς όπως είπε: «Η  Τράπεζα της Ελλάδος αρνείται να απαντήσει έστω κι αν τηρείται η τραπεζική νομοθεσία. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι επειδή όλες οι τράπεζες είναι πλέον κρατικοποιημένες σε μεγάλο βαθμό τον τελικό λογαριασμό θα τον πληρώσει ο φορολογούμενος. Μόνο για το 2013, μόνο για τη Νέα Δημοκρατία τα νέα δάνεια είναι ένα βουνό λεφτά.» Προσέθεσε πως δε βρήκε τον ισολογισμό του ΠΑΣΟΚ για αυτό και δεν γνωρίζει εάν έλαβε και εκείνο νέο δάνειο.
Ο κ.Σκυλακακης κατήγγειλε επισης την Επιτροπή Μπαρόζο ότι για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας καλύπτει το σκάνδαλο, καθώς η Κομισιόν  σε ερώτηση του ίδιου και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή για το νέο δάνειο απάντησε : «… ο ρόλος της Επιτροπής δεν έγκειται στη δημοσιοποίηση πληροφοριών για μεμονωμένα δάνεια από τράπεζες οι οποίες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί με κρατικές ενισχύσεις».
Κατηγόρησε τα κόμματα της συγκυβέρνησης ότι συνεχίζουν εν κρυπτω να δανείζονται «την ίδια ώρα που γδέρνουν τους πολίτες και τους κυνηγούν με κατασχέσεις φυλακίσεις κ.λπ. για λίγες χιλιάδες ευρώ» και υποστήριξε πως αυτά τα δύο μέτρα και σταθμά οικοδομούν τη Χρυσή Αυγή.
Σε επικοινωνία του NEWS 247 με το διευθυντή της Ν.Δ Κώστα Τσιμάρα, υπήρξε κατηγορηματική διάψευση ότι η Ν.Δ έχει λάβει το 2013 νέο δάνειο, και να και δήλωσε ότι δεν ε΄χει ενημερωθεί για τις καταγγελίες του κ. Σκυλακάκη, υποστήριξε ότι μάλλον θα πρόκειται για κάποια προσάυξηση παλιότερου δάνειου.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs