Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Άσχημα νέα για τους δημοσιογράφους...


Εξαφανίζεται ο βασικότερος πόρος του ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων

Picture 0 for Άσχημα νέα για τους δημοσιογράφους...
Ένα αρνητικό νέο για τα ασφαλιστικά Ταμεία των εργαζομένων στο χώρο τωνΜέσων Μαζικής Ενημέρωσης, έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα, που αφορούν στους άλλους οργανισμούς.
Όπως γίνεται γνωστό από τους έχοντες στην κατοχή τους το κείμενο του επικαιροποιημένου Μνημονίου, προβλέπεται ότι καταργείται το αγγελιόσημο. Και συγκεκριμένα το 2014 θα εκπέσει το αγγελιόσημο για τον ΕΔΟΕΑΠ και από το 2015 θα καταργηθεί και για το ΕΤΑΠ ΜΜΕ. Όπερ σημαίνει ότι ο βασικότερος πόρος του ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων εξαφανίζεται. Ο λόγος της κατάργησης έχει να κάνει με την εντολή της τρόικας να εξαλειφθούν όλοι οι φόροι υπέρ τρίτων, οι οποίοι έχουν απομείνει μετά το τελευταίο "ξεκαθάρισμα" που έγινε στις αρχές του 2014.

Προκειμένου να υπάρχει μια ακριβής εικόνα της κατάστασης, αρκεί να σημειωθεί ότι η τρόικα, κατά τη διάρκεια των πολύμηνων διαπραγματεύσεων που προηγήθηκαν, φρόντισαν και έβαλαν ως προαπαιτούμενο αυτό το ξεκαθάρισμα, προκειμένου η Ελλάδα να πάρει τα λεφτά της επόμενης υποδόσης. Όπερ σημαίνει πρακτικά πως η δουλειά θα τελειώσει το αργότερο έως το τέλος Ιουνίου. Και επειδή η τρόικα, εν προκειμένω, δεν φαίνεται να ...αστειεύεται, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή φοβάται πως κάποιοι ασφαλιστικοί φορείς θα επιχειρήσουν να κρύψουν τους δικούς τους φόρους υπέρ τρίτων, θα μπορούν ακόμα και οι ιδιώτες να τους καταγγέλλουν ανωνύμως...

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs