Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Στις 11:00 η έκδοση του πενταετούς ομολόγου

Στις 11:00 το πρωί αναμένεται να γίνει η έκδοση του πενταετούς ομολόγου, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές μετά από τέσσερα χρόνια ζητώντας 2,5 δις ευρώ, με την κυβέρνηση να περιμένει θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα υπό την σκιά της έκρηξης παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Υπουργείου Οικονομικών το βράδυ της Τρίτης είχαν ήδη κατατεθεί προσφορές για το ομόλογο, και οι αναλυτές κάνουν λόγο για επιτόκιο ακόμη και μικρότερο του 5%. 
Στο πλαίσιο αυτό, συνάντηση θα έχουν στις 10 το πρωί της Πέμπτης, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργόςΑντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησηςΕυάγγελος Βενιζέλος. Η συνάντηση αναμένεται να προηγηθεί των ανακοινώσεων για την υλοποίηση της έκδοσης, με το κλείσιμο του βιβλίου προσφορών, αλλά πραγματοποιείται υπό το κλίμα που διαμορφώνει η έκρηξη παγιδευμένου οχήματος στην οδό Αμερικής. 
Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χοακίν Αλμούνια θα έχει στις 11:00 ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και στις 12 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου. 
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs