Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Κομισάριοι Ντόρα ή Βενιζέλος... και η Ελιά στον Ανδρέα

komisarioi-ntora-h-benizelos-kai-h-elia-ston-andreaΓράφει η Τιτίκα Ανουσάκη
 
Κάποτε ήταν από τα πλέον κλασσικά δίδυμα των τηλεοπτικών πάνελ... Μιλούσαν την ίδια γλώσσα και είχαν καθιερώσει τη δική τους πολιτική αντιπαράθεση. 
 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η Ντόρα Μπακογιάννη πλέον σκέφτονται σοβαρά να μπουν στην κούρσα διεκδίκησης της θέσης του ευρωπαίου επιτρόπου και να βρεθούν απέναντι...
 
Ο υπουργός Εξωτερικών, αν και επισήμως το έχει διαψεύσει, ενδιαφέρεται ως ένα βαθμό για τη θέση του Επιτρόπου καθώς θα είναι η ιδανική διαφυγή από μια πιθανή εκλογική συντριβή, ωστόσο νιώθει και εγκλωβισμένος και διατηρεί επιφυλάξεις. Όπως εκτιμά εαν εγκαταλείψει την κυβέρνηση και τη χώρα μεσούσης της προσπάθειας που γίνεται για την έξοδο από την κρίση θα χάσει όλη τη δόξα ενώ από τη θέση του Επιτρόπου θα αποστασιοποιηθεί για τα καλά από την κεντρική πολιτική σκηνή. 
 
Σύμφωνα με το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη η θέση των Βρυξελλών αποτελεί «υπόσχεση» εκ μέρους του Πρωθυπουργού όταν εκείνη επέστρεψε στους κόλπους του κόμματος. Όπως επισημαίνουν με νόημα άλλωστε κύκλοι της κ. Μπακογιάννη η διαφορά που κέρδισε η ΝΔ τις εκλογές του 2012 αυτό το 2-2,5% ανήκει στην ίδια. 
 
Βέβαια δεν αποκλείεται κατά τα ειωθότα ο Αντώνης Σαμαράς να κάνει την έκπληξη... και να προτείνει ένα πρόσωπο το όνομα του οποίου δεν έχει πέσει καν στο τραπέζι. 
 
Σε μια τέτοια περίπτωση ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενδέχεται να διεκδικήσει και κάποιο πολιτειακό αξίωμα εντός συνόρων φυσικά. Σύμφωνα πάντως με το περιβάλλον του και καθημερινούς συνομιλητές του η Ελιά αποτελεί το μέλλον της σοσιαλδημοκρατίας και της Κεντροαριστεράς ενώ βλέπουν ως την καλύτερη περίπτωση για επικεφαλής της τον Ανδρέα Λοβέρδο


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/334304/komisarioi-ntora-h-benizelos-kai-h-elia-ston-andrea#ixzz2wQRK0BZO
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs