Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Tον Γ.Κουμουτσάκο στηρίζει η ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής


Tον Γ.Κουμουτσάκο στηρίζει η ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Αθήνα:
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής. Η απόφαση ελήφθη σε συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον κ. Κουμουτσάκο, στο Στρασβούργο.

Το θέμα της υποψηφιότητας στην περιφέρεια Αττικής είχε εξελιχθεί σε «πονοκέφαλο» για την Νέα Δημοκρατία, καθώς η παράταση της εκκρεμότητας δημιουργούσε παρενέργειες στο εσωτερικό του κόμματος.

Γαλάζια στελέχη συνέχιζαν τις θετικές δηλώσεις για τον Γ.Σγουρό, ωστόσο, ηχηρή ήταν και η αντίδραση του ΥΠΕΣ Γ.Μιχελάκη σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μόλις ένα 24ωρο νωρίτερα, είχε ταχθεί κατά μιας ενδεχόμενης στήριξης της ΝΔ στον Γιάννη Σγουρό: «Θα περιμένω τι θα αποφασίσει το κόμμα. Θεωρώ ότι η επιλογή Σγουρού είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί. Δεν έχει πετύχει στο έργο του. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης».

Σε άλλο μήκος κύματος η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε ότι θα μπορούσε το κόμμα να στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη, δεδομένου ότι το έργο του είναι θετικό.

Ο ίδιος ο κ. Σγουρός επανέλαβε το ενδιαφέρον του να συνεχίσει στην Περιφέρεια, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι αποφάσεις του θα ληφθούν μετά την παρουσίαση του απολογισμού του έργου του.
Newsroom ΔΟΛ
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs