Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Απόφαση σταθμός: Επιστρέφουν στις θέσεις τους συμβασιούχοι των ΕΛΤΑ


Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας


Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, με δύο διαφορετικές αποφάσεις, δικαίωσε δύο εργαζόμενες των ΕΛΤΑ , οι οποίες απασχολούνται μέχρι σήμερα στον Οργανισμό με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Και οι δύο εργάζονται στην ειδικότητα του διανομέα του Οργανισμού.
Απόφαση σταθμός: Επιστρέφουν στις θέσεις τους συμβασιούχοι των ΕΛΤΑ
Η πρώτη εργαζόμενη απασχολείται στα Ταχυδρομικά Καταστήματα Περιστερίου /Κηφισιάς και Χαϊδαρίου και η δεύτερη στα Καταστήματα Δάφνης και Κολοκυνθούς.
Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους Δημήτρη Περπατάρη, η αξία των δικαστικών αποφάσεων… πολλαπλασιάζεται καθώς ήρθαν να εκδοθούν σε μία καθοριστική χρονική περίοδο για την τύχη χιλιάδων συμβασιούχων. Το ειδικό βάρος των συγκεκριμένων αποφάσεων αποκτά μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς το δικαστήριο διέταξε – σύμφωνα με τον κ. Περπατάρη – «την άμεση κατάταξη των δύο εργαζομένων σε θέσεις αορίστου χρόνου, πριν την έκδοση τελεσίδικης απόφασης από το Εφετείο» .
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο και σπανιότερα τα δικαστήρια ακόμα και αν δικαιώνουν εργαζόμενους προχωρούν στο επόμενο και καθοριστικό βήμα γι αυτούς, τουλάχιστον από τον πρώτο βαθμό κρίσης, που συνδέεται με την επιστροφή «εδώ και τώρα » των συμβασιούχων στις θέσεις τους.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs