Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Μαγειρείο τρόικας-κυβέρνησης - Στη Φρανκφούρτη ο Στουρνάρας την Πέμπτη



«Δεν διαθέτουμε ακόμη πλήρη στοιχεία για το 2013. Όταν θα τα έχουμε θα τα αναλύσουμε διεξοδικά. Μέχρι τότε είναι πρόωρο να γίνονται εικασίες για το κατά πόσο τα προβλήματα έχουν επιλυθεί», λένε πηγές της Κομισιόν, την ώρα που ο Γ. Στουρνάρας ετοιμάζεται για ταξίδι στη Φρανκφούρτη.
Αυτό τόνιζαν πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχολιάζοντας δημοσίευμα διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου σύμφωνα με το οποίο έχει υπάρξει σύγκλιση απόψεων στο θέμα του δημοσιονομικού κενού μεταξύ ελληνικών αρχών και τρόϊκαςΘέατρο .
Νωρίτερα, το Reuters επικαλούμενο δύο ανώνυμες πηγές, ανέφερε ότι η Ελλάδα και οι ξένοι δανειστές έχουν σε μεγάλο βαθμό γεφυρώσει τις διαφορές τους όσον αφορά το πιθανό δημοσιονομικό κενό του 2014.
Επίσης, επικαλούμενο αξιωματούχους της Ευρωζώνης το πρακτορείο αναφέρει ότι η Ελλάδα αναμένεται να χρειαστεί 10 δισ. ευρώ με 20 δισ. ευρώ στο τρίτο πακέτο διάσωσης για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες για την περίοδο 2014-2015.
Φρανκφούρτη καλεί Στουρνάρα
Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας θα έχει την Πέμπτη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας (Bundesbank) ενώ στην ατζέντα περιλαμβάνονται και επαφές με εκπροσώπους τους επιχειρηματικού κόσμου και παράγοντες του τραπεζικού τομέα.
Το υπουργείο Οικονομιών ανακοίνωσε τα επίσημα ραντεβού του Γ. Στουρνάρα στην επίσκεψη που πραγματοποιεί στη Φρανκφούρτη την Πέμπτη παραμονές της δημοσιοποίησης “νέων στοιχείων” για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και λίγα 24ωρα μετά τα μαγειρέματα τρόικας – κυβέρνησης με νέο πακέτο και μνημόνιο στο όνομα της “βιωσιμότητας” του χρέους που αυξάνεται αντί να μειώνεται.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs