Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΓΑΠ έδωσε την εντολή!

Τον Γιώργο Παπανδρέου «δείχνει» για τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων αποναρκοθέτησης κατάθεση υπαλλήλου της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ), που περιλαμβάνεται στο πόρισμα-φωτιά της Οικονομικής Αστυνομίας για την αμαρτωλή ΜΚΟ Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης (ΔΚΑ), το οποίο αποκαλύπτει η Realnews.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το δημοσίευμα.

 

Ο σύμβουλος των ειδικών αποστολών
Στο παρελθόν, η δραστηριότητά του έφτασε να «γεννά» θεωρίες συνωμοσίας. Από επικεφαλής της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, κατάφερε μέσα σε μία δεκαετία να κατέχει ρόλο συμβούλου στο πλευρό τριών προέδρων, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, και να κινείται στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της ελληνικής διπλωματίας. 

Το όνομα του Αλεξ Ρόντου είχε ξεχαστεί. Επανήλθε, ωστόσο, στη δημοσιότητα διότι, ως επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του υπουργείου Εξωτερικών, υπέγραψε την «αμαρτωλή» σύμβαση για τη ΜΚΟ Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης του Κώστα Τζεβελέκου, η οποία, όπως απεδείχθη, εκταμίευσε παράνομα και χωρίς να πληρούνται οι αναγκαίες προϋποθέσεις 9 εκατ. ευρώ.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews.

Οι έξι κρυφές εταιρείες του Τζεβελέκου στην Κύπρο
Φάκελο-φωτιά που αποκαλύπτει τα επιχειρηματικά βήματα και τις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών του Κώστα Τζεβελέκου στην Κύπρο έχουν αποστείλει στην Αθήνα οι κυπριακές Αρχές. 

Επειτα από πολύμηνη έρευνα, η ΜΟΚΑΣ (Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης), που εποπτεύεται από τον Κύπριο γενικό εισαγγελέα, διαβίβασε σημαντικά στοιχεία στο ΣΔΟΕ και στην Αρχή για το Ξέπλυμα Βρόμικου Χρήματος για τον βίο και την πολιτεία του επικεφαλής της ΜΚΟ Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης επί κυπριακού εδάφους. 

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews.         

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=300956&catID=1
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs