Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Στον ανακριτή οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός και Μίχος


Στον ανακριτή οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός και Μίχος
Ο Ηλίας Παναγιώταρος φτάνοντας στα δικαστήρια   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μεταφέρθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός και Μίχος, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον των ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση συμμετοχής στην εγκληματική οργάνωση. Στους τέσσερις αποδίδεται διευθυντικός ρόλος.

Νωρίτερα απολογήθηκαν τρία περιφερειακά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Τα δύο αφέθηκαν ελεύθερα με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο τρίτος από τα τρία μέλη του κόμματος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος απολογείται την Τετάρτη και ο Χρήστος Παππάς την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις βουλευτές πρόκειται να αμφισβητήσουν τη νομική διαδικασία, καθώς θα υποστηρίξουν ότι έπρεπε να έχει αρθεί η βουλευτική ασυλία πριν συλληφθούν.

Επίσης, θα αποδώσουν τις συλλήψεις τους σε πολιτική σκοπιμότητα εν όψει των δημοτικών εκλογών.

Επιπλέον, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα υποστηρίξει ότι ο μόνος του ρόλος στην Χρυσή Αυγή ήταν εκπρόσωπος Τύπου και όχι εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου, όπως του αποδίδεται.

Οπαδοί της ΧΑ στην Ευελπίδων

Στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής προς τους οπαδούς της να συγκεντρωθούν εξώ από την Ευελπίδων ανταποκρίθηκαν περίπου 100 άτομα, τα οποία σήκωσαν και ανυπόγραφο πανώ: «Πολιτική δε γίνεται με τρόμο και κελιά, τρομοκρατία λέγεται ο κόσμος που πεινά», ενώ άπλωσαν και μία ελληνική σημαία.

Παράλληλα φωνάζουν το γνωστό σύνθημα «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», «Ελλάδα σε πουλάνε, τους ξένους προσκυνάνε», «Ένα, δύο, τρία, η χούντα σας ξεκίνησε το '73», «Σας έχουμε εκθέσει, σας κάναμε πολλά, η σκέψη δεν πεθαίνει μέσα στα κελιά» και «Αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι».

Μαζί με τους συγκεντρωμένους είναι και οι βουλευτές Κ. Μπαρμπαρούσης, Ν. Κούζηλος, Δ. Κουκούτσης, Π. Ηλιόπουλος.

Η σύζυγος του Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, προκάλεσε νέο επεισόδιο, χτυπώντας έξω από τη ΓΑΔΑ με την τσάντα της κάμεραμαν του Mega που την βιντεοσκοπούσε.
Newsroom ΔΟΛ
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs