Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Καταγγελία πνευματικού βιασμού


Καταγγελία πνευματικού βιασμού
Όχι από έναν αλλά από 300. Ζητώ αυτεπάγγελτη δίωξη.
Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Ανίκανοι πολιτικάντηδες που δεν έχουν κανένα λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για την πολιτική τους σταδιοδρομία «βιάζουν» καθημερινά τις ζωές των Ελλήνων.
Τι να βάλεις μπροστά; Τις 4,000+ αυτοκτονίες; Τους 1,500,000+ ανέργους; Την εξαθλίωση των αστέγων; Την σίτιση από τους κάδους; Την αύξηση της χρήσης ναρκωτικών;
…αλλά δεν ανησυχώ το 2014 θα βγούμε στις αγορές.
Ο Στουρνάρας μας δουλεύει όταν λέει και ξαναλέει ότι στόχος είναι να φύγουμε από το μνημόνιο και να βγούμε στις αγορές το 2014. Ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει στις αγορές το 2014, όπως ήξερε και ο Παπακωνσταντίνου το 2010 ότι δεν θα μπορούσαμε να βγούμε στις αγορές το 2011.
Ακόμη όμως κι αν οι αγορές δεχθούν να μας δανείσουν, θα το κάνουν υπό μια προϋπόθεση: Να είμαστε στο μνημόνιο. Δηλαδή η πολιτική της χώρας να καθορίζεται από τους τροϊκανούς. Μόνο έτσι οι αγορές θα ξέρουν ότι θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω.
Για να επιτύχουμε βιώσιμο χρέος – σύμφωνα με τις μελέτες της τρόικα – θα χρειαστούν άλλα 7-9 χρόνια, δηλαδή θα είμαστε στο μνημόνιο έως το 2020 ή και το 2022. Ο,τι άλλο λέγετε είναι λόγια από υποκριτές, ύπουλους, ψεύτες, ασυνείδητους, αναίσθητους και όλα τα συναφή πολιτικούς.
Το Σύνδρομο της Στοκχόλμης
Αυτό έχει πάθει η ελληνική κοινωνία. Έχει ερωτευτεί τους κακοποιούς της. Δεν εξηγείται διαφορετικά η συμπεριφορά των Ελλήνων. Είτε ερωτεύτηκαν τους βιαστές τους είτε απήλαυσαν τον οικονομικό βιασμό τους.
Κατέστρεψαν την πιο όμορφη χώρα του κόσμου, έκοψαν μισθούς και συντάξεις, εκμηδένισαν την αξία κάθε περιουσιακού στοιχείου και ανέτρεψαν τη ζωή μας. Καιρός να ανατραπούν.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs