Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση Αφγανού σε 20χρονη φοιτήτρια

Εκτός ελέγχου είναι η εγκληματικότητα αλλά και τα πρωτοφανή γεγονότα που καταγράφονται καθημερινά. Αυτό που σόκαρε την κοινωνία της Κέρκυρας και όλη την Ελλάδα είναι η πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση που δέχθηκε 20χρονη φοιτήτρια από έναν νεαρό Αφγανό τα ξημερώματα της Κυριακής. Η νεαρή γυρνούσε μόνη της από διασκέδαση όταν ο κλέφτης προσπάθησε να της πάρει την τσάντα. Η κοπέλα αντιστάθηκε και τότε ο Αφγανός την άρπαξε από τη μέση, σήκωσε την 20χρονη και την πέταξε σε έναν γκρεμό σχεδόν 8 μέτρων
Η φοιτήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, φέρει βαριές σωματικές κακώσεις αλλά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.
Επειτα από αναζητήσεις στην πόλη της Κέρκυρας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Αφγανό κακοποιό. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που ισχυρίζεται ότι είναι ανήλικος κρίσιμη ήταν η συμβολή της τραυματισμένης κοπέλας που από το νοσοκομείο περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του κακοποιού. Στις ερωτήσεις των αντρών της ΕΛ.ΑΣ ο Αφγανός ισχυρίστηκε ότι είναι 17 ετών και ότι έχει υποβάλει αίτηση για παροχή πολιτικού ασύλου.
Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις τη Δευτέρα για την υπόθεση από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. Ωστόσο, έχουμε ένα παρ’ ολίγο έγκλημα που ξεφεύγει από κάθε λογική και πλέον δείχνει ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη καθώς υπάρχουν κακοποιοί, επαγγελματίες ή εξ ανάγκης, από κάθε μέρος της γης που μπορούν να σκοτώσουν για το τίποτε. Που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή και δεν μπορούν να διανοηθούν ότι είναι μέγιστο έγκλημα ο θάνατος ενός ανθρώπου.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs