Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Οι δάνειστες τράβηξαν το αυτί του Βενιζέλου σχετικά με την απαίτησή του να είναι κι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ άλλαξε στάση


Συζητάει τώρα συμμετοχή στην κυβέρνηση και χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ
Για αλλαγή πλεύσης ετοιμάζεται το ΠΑΣΟΚ καθώς η άποψη ότι για να συμμετάσχει στηνκυβέρνηση θα πρέπει να συμμετάσχουν σε αυτήν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ προκαλεί φόβους αυτοεγκλωβισμού. αλλά κυρίως  προκάλεσε την τηεφωνική παρέμβαση εκ μέρους των δανειστών προκειμένου να συνετιστεί ο Β. Βενιζέλος.

Γι' αυτό το λόγο ύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί στη γραμμή «δεν θα αφήσουμε τη χώρα να οδηγηθεί σε διχασμό και να υπονομευθεί και για το λόγο αυτό θα στηρίξουμε την κυβέρνηση που θα προκύψει». 

Στην επιχειρηματολογία του ΠΑΣΟΚ προστίθεται, ότι δεν μπορεί να αφήσει τη χώρα να οδηγηθεί στο χάος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη κι αν δεν συμμετάσχει στην κυβέρνηση, θα συζητήσει προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος, ώστε να την στηρίξει, ενδεχομένως με ψήφο ανοχής. 

Πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν αποκλειόταν να υπάρξει νέα δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου τις επόμενες ώρες, αλλά τελικά φαίνεται ότι επικράτησε η άποψη το ΠΑΣΟΚ να τοποθετηθεί επισήμως επί του θέματος αύριο Δευτέρα. 
Bookmark and Share

1 σχόλιο:

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs