Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

"H ατζέντα Χριστοφοράκου ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού"!





Ευθεία επίθεση κατά πάντων αλλά πρωτίστως κατά των δύο βασικών υπαίτιων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) για την καταστροφή της οικονομίας της χώρας μας, πραγματοποίησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Μέσω της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΝΕΤ ανέφερε καυστικά και χωρίς... να μασάει τα λόγια του ότι «Όλη η ατζέντα του Χριστοφοράκου διεκδικεί ψήφο» αφήνοντας μάλλον... εμβρόντητους τους δημοσιογράφους, προκειμένου ακριβώς να τονίσει την τεράστια διαπλοκή και τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος από τον μέχρι σήμερα δικομματισμό.
Επιτέθηκε επίσης κατά της Ντ. Μπακογιάννη λέγοντας: «Η κ. Μπακογιάννη βγήκε να κάνει υπόδειξη σε μένα και στον κ. Τσίπρα να είμαστε υπεύθυνοι. Αυτή όμως έβγαλε 1 εκατ. δολάριο στο εξωτερικό όταν ένας Έλληνας παίρνει τη μάνα του και πηδάει από μπαλκόνι. Έβγαλε 1 εκατ. δολάρια και δεν τα δήλωσε».
Σχετικά με ενδεχόμενες συνεργασίες μετά την 17η Ιουνίου επανέλαβε τη θέση του ότι για να συμμετέχει το κόμμα του θα πρέπει να αποσυρθούν «οι κύριοι που υπέγραψαν και ανέλαβαν τη δέσμευση εφαρμογής του μνημονίου»δηλώνοντας έτσι ξεκάθαρα ότι απορρίπτει την παρουσία των Ε. Βενιζέλου και Α. Σαμαρά. Σημείωσε ακόμη ότι «αν στις 18 Ιουνίου δεν έχουμε κυβέρνηση θα πρέπει να μας κυνηγήσει ο λαός» ενώ συμπλήρωσε ότι είναι γελοία η προπαγάνδα που γίνεται από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ περί "κομμουνιστικού κινδύνου" υπό τον πανικό της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs