Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Εντυπωσιακή η Αύξηση των Ρώσων Τουριστών στην Ελλάδα


XRIMANEWS.GRΤην εντυπωσιακή Αύξηση των Ρώσων Τουριστών στην Ελλάδα και τις τεράστιες Προοπτικές Ανάπτυξης που προσφέρει η Ρωσική Αγορά στον Ελληνικό Τουρισμό ανέλυσε με Δηλώσεις του στο μεγάλης κυκλοφορίας Γαλλικό Περιοδικό «Le Point» ο Υφυπουργός Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης.
«Οι Ρώσοι αγαπούν τα νησιά μας όπως η Ρόδος, η Κως και η Πάτμος και τα υπέροχα Μοναστήρια μας που βρίσκονται διάσπαρτα στο Αιγαίο» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Νικητιάδης. Στο Άρθρο γίνεται αναφορά στις αδιάκοπες επαφές του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού με τους κορυφαίους Ρώσους Παράγοντες στον Τουριστικό Τομέα και τα συχνά ταξίδια του στη Μόσχα προκειμένου να διευκολύνει τη Διαδικασία Εκδοσης Βίζας και να προσελκύσει όσο γίνεται περισσότερους Ρώσους Τουρίστες.
Το Περιοδικό επισημαίνει ότι το έργο του κ.Νικητιάδη ήταν πολύ δύσκολο καθώς είχε να αντιμετωπίσει και τις πρωτοφανείς δημοσιονομικές περικοπές που γίνονται στο Ελληνικό Κράτος. Στο Άρθρο προβλέπεται ότι οι Ρώσοι Τουρίστες στην Ελλάδα θα αυξηθούν φέτος κατά 30-40% και θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο.
Τέλος στο Γαλλικό Περιοδικό φιλοξενούνται και Δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου της Ένωσης Εργοδοτών της Αγίας Πετρούπολης Sergei Fentorov που τονίζει ότι 100 εκατομμύρια Ρώσοι είναι πρόθυμοι να επισκεφτούν την Ελλάδα.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs