Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ο πράκτορας των Αθηνών...




ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ



"Παρακαλώ, δώστε προσοχή σε οποιαδήποτε σημάδια δημοπράτησης ομολόγων. Η Ελλάδα έχει μεγάλο χρέος, το πώς θα κινηθούν μπορεί να εξαρτάται από το τι θα γίνει με το χρέος τους" (Ιούνιος 2009)
Μέσω των υποκλοπών από τη γνωστή ιστοσελίδα πληροφοριών WikiLeaks μάθαμε πως η ανάλυση των πληροφοριών για τη χρεωκοπία της Ελλάδας είχε εισαχθεί για ανάλυση στο φοβερό και τρομερό Strategic Forecasting (Stratfor) μετά από έκθεση ενός εκ των δύο πρακτόρων που διαθέτουν στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2009 , δηλαδή 4 μήνες πριν ο Καραμανλής παραδώσει έντρομος την εξουσία στον ΓΑΠ. Η έκθεση του πράκτορα με τίτλο «Αναλυτικές Οδηγίες για την Ευρώπη - Βαθμίδα 3», μαζί με ένα συνημμένο αρχείο κειμένου, όπου περιέγραφε θέματα στα οποία έπρεπε να δοθεί «ιδιαίτερη βαρύτητα».
ΑΝΑΜΕΣΑ σε άλλα, ανέφερε: «Πρέπει να γνωρίζουμε επακριβώς τι συμβαίνει και εάν / πότε η Ελλάδα θα κάνει αίτηση για δάνειο από το ΔΝΤ. Είναι πολύ πιθανό να γίνουμε μάρτυρες μιας ολοκληρωτικής οικονομικής κατάρρευσης σε χώρα της Ευρωζώνης. Παρακαλώ, δώστε προσοχή σε οποιαδήποτε σημάδια δημοπράτησης ομολόγων. Η Ελλάδα έχει μεγάλο χρέος, το πώς θα κινηθούν μπορεί να εξαρτάται από το τι θα γίνει με το χρέος τους».  Να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2009 που εστάλη το συγκεκριμένο email δεν ήταν ακόμα γνωστό ότι το έλλειμμα ήταν σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ με τι έχουμε να κάνουμε, το Stratfor ιδρύθηκε το 1994, για να αναβαθμίσει και να επεκτείνει την πληροφορία και την ανάλυση από τα συνήθη ψυχροπολεμικά σενάρια, από τον George Friedman. Οι διεθνείς αναλυτές χαρακτηρίζουν το Ινστιτούτο ως σκιώδη CIA και το αξιοσημείωτο είναι πως 16 χρόνια που λειτουργεί δεν υπήρξε ούτε μια φορά που να έκανε λάθος εκτίμηση για το τι επρόκειτο να συμβεί σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Κυβερνήσεις, οι 500 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, πληρώνουν ετήσια συνδρομή 40.000 δολαρίων για να έχουν πρόσβαση στις εκθέσεις του Ινστιτούτου.
ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ τη γνωρίζουμε. Το δίδυμο Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου φέρνει στην ΕΛΣΤΑΤ έναν Έλληνα αποσπασμένο από το ΔΝΤ, σπεκουλάρει μεγεθύνοντας έλλειμμα και χρέος και εξαπολύει επιθέσεις δυσφήμησης των Ελλήνων (διεφθαρμένοι) και της οικονομίας (Τιτανικός). Άφησε τον χρόνο για φτηνό δανεισμό ανεκμετάλλευτο, προετοιμάζοντας το έδαφος για εισβολή του ΔΝΤ στην Ελλάδα και μέσω της χώρας μας για πρώτη φορά στην Ευρωζώνη!
ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ που θα μας βοηθήσουν έκανε λόγο ο ΓΑΠ προετοιμάζοντας το έδαφος, αλλά, όπως μάθαμε από τον διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν στην τηλεοπτική συνέντευξή του στο Canal+, ο κ. Παπανδρέου τού ζήτησε από το Νοέμβριο του 2009 (!) τη δανειακή βοήθεια του ΔΝΤ. Μάλιστα ο Γάλλος απόρησε, όπως είπε, λέγοντας στον κ. Παπανδρέου πως θα υπάρξει αντίδραση από τους Ευρωπαίους ηγέτες και πήρε την απάντηση "αυτό άστο σε μένα"!! Ο Ντομινίκ δεν ήξερε. Ήξεραν όμως ο Σαρκοζί και η Μέρκελ. Έτσι φτάσαμε στη διακήρυξη από το Καστελόριζο τον Απρίλιο του 2010, τότε που σώθηκε για πρώτη φορά η Ελλάς. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
ΕΚΕΙΝΟ που δεν κόλλαγε τότε, ήταν η στάση του άλλου πόλου της εξουσίας. Γιατί η Ν.Δ. και ο Σαμαράς επέλεξαν να τοποθετηθούν απέναντι στο Μνημόνιο; Απαντήθηκε πρόσφατα. Το σύστημα έπρεπε να συγκρατήσει την οργή που θα πήγαινε αριστερά. Όταν όμως ο ΓΑΠ τα έκανε μούσκεμα με το περίφημο δημοψήφισμα και απολύθηκε από Μέρκελ και Σαρκοζί στη συνάντηση των Καννών, τον Νοέμβριο, χρειαζόταν η επείγουσα συμμετοχή Σαμαρά, έστω και καμουφλαρισμένη. Και μετά; Μετά οι θεατρικές πολυτέλειες εξαντλήθηκαν και ο κ. Αντώνης έκανε τη μεγαλοπρεπέστατη τούμπα με αντίτιμο την ημερομηνία των εκλογών. Και αν δεν φτάνει το νέο κόμμα, το Πασοκονουδού, θα έρθει εδώ ο κ. Γιούνκερ να μοιράζει σταυρωμένα ψηφοδέλτια. Διαφορετικά, όπως είπε, θα μας αφήσει να πεθάνουμε της πείνας. Ζήτω η Δημοκρατία. Έξοχα, κύριοι σωτήρες της πατρίδας μας.




http://www.avgi.gr
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs