Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συγκρούσεις και κόλαση φωτιάς στο Σύνταγμα για το προδοτικό "Μνημόνιο 2" - Καίγονται μία τράπεζα και δύο καταστήματα - Σοβαρά τραυματίες


21:16 World wide trending topic στο Twitter το Αττικόν αυτή τη στιγμή.
21:13 Επεισόδια ξέσπασαν στην ουρά της μεγάλης πορείας διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδες νεαρών άρχισαν να σπάνε πινακίδες και κάμερες τραπεζικών καταστημάτων στην οδό Μητροπόλεως και οι αστυνομικές δυνάμεις για να τους απωθήσουν έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Οι δράστες έσπασαν τη βιτρίνα της τράπεζας FB Bank και πέταξαν μέσα πυρσό, χωρίς να προκληθεί πυρκαγιά και προκάλεσαν φθορές σε ταξιδιωτικό πρακτορείο.
Όταν οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων, οι νεαροί απάντησαν πετώντας πέτρες και ξύλα, έριξαν κάδους στο οδόστρωμα και τους έβαλαν φωτιά. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν προς την κατεύθυνση της πλατείας Αριστοτέλους. Ο πετροπόλεμος συνεχίζεται και η ατμόσφαιρα στο σημείο παραμένει τεταμένη.
21:10 Μεγάλη ένταση ΤΩΡΑ στην Αμαλίας. Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ, απομακρύνθηκε και πάλι ο κόσμος.
21:06 Φωτιά και στην Alpha Bank στην Πανεπιστημίου.
21:05 Ο πετροπόλεμος συνεχίζεται στην Ερμού και τη Μητροπόλεως. Συνεχείς εκρήξεις στο κέντρο της Αθήνας, από τις κρότου λάμψης που ρίχνουν οι αστυνομικοί.
20:58 Στα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Ά. Γκερέκου και της ΝΔ Ν. Δένδια εισέβαλλαν 500 περίπου "αγανακτισμένοι" διαδηλωτές μετά το τέλος της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στις έξι το απόγευμα στην κεντρική πλατείας της πόλης.
Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να τους σταματήσουν και αφού έσπασαν τις πόρτες των γραφείων κατάστρεψαν ό,τι βρήκαν μέσα στους χώρους.
20:56 Οι μάχες σώμα με σώμα συνεχίζονται, ενώ υπάρχουν φωτιές σε πολλά σημεία γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Πυροσβέστες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές.
20:54 Εστία φωτιάς στη Eurobank και στο Αττικόν.
20:51 Εικόνα από τη φωτιά στα Starbucks, που τέθηκε υπό έλεγχο. Η φωτογραφία από τον χρήστη @mmgeissler

20:47 Τα πυροσβεστικά δεν μπορούν να φτάσουν στην Κοραή, λόγω των οδοφραγμάτων στην Ακαδημίας. Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία.
20:43 Να επιστρέψουμε στη Βουλή και πάλι. Ο Χρήστος Πρωτόπαπαςδήλωσε ότι θα υπερψηφίσει το Μνημόνιο 2. Στο βήμα αυτή τη στιγμή ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας.
20:41 Χιλιάδες λαού παραμένουν στην Αμαλίας. Εικόνα αυτή τη στιγμή από την πλατεία Συντάγματος.

20:38 Το βίντεο του NEWS 247 από τη φωτιά δίπλα στο Αττικόν.

20:34 Φωτιά δίπλα στο Αττικόν. Φωτογραφία από τον χρήστη του Twitter@kleidakiΑκολουθεί αποκλειστικό βίντεο.

20:28 Φωτιά στον 5ο όροφο κτιρίου στη Σταδίου, κοντά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη.
20:25 Φωτιά σε τράπεζα στη Μητροπόλεως. Η φωτογραφία από τον χρήστη του Twitter @akatzou.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs