Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ο Γιώργος, ο κυρ Σταύρος, ο συνεργάτης και το ταξίδι αστραπή στο Παρίσι



Του Βελισσάριου Δραγάτση
Προσεκτικά θέλει να είναι τα επόμενα βήματά του, αλλά κάθε ανάλογη προσπάθεια έπεσε στο κενό. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος εκνευρίζεται καθημερινά με το θόρυβο σχετικώς με τις δραστηριότητες των αδελφών καθώς και για την επιδείνωση της σχέσης του με τον εκδότη κ. Σταύρο Ψυχάρη ύστερα από ένα ακόμα φραστικό ολίσθημά του.
Εκτός από ψώνια σε γνωστά πολυκαταστήματα και σούσι στα πανάκριβα εστιατόρια του Λονδίνου, από την παραμονή των Θεοφανείων ο κ. Γιώργος Παπανδρέου μιλά για αρκετή ώρα τηλεφωνικώς με τους στενότερους συνεργάτες του. Ένα πράγμα τον νοιάζει, λένε έγκυρες πηγές και εξηγούν: Να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον κ. Σταύρο Ψυχάρη.
Ο "στρατηγός" κι ο εκδότης
Η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέθεσε στο πρόσωπο που θεωρεί ότι βρίσκεται πιο κοντά απ’ όλους τους άλλους τη δύσκολη αποστολή να επικοινωνήσει με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ και να ζητήσει ανακωχή. Τα σχόλια του «Βηματοδότη» για το διαμέρισμα στον όγδοο όροφο στην πολυτελή συνοικία του Νάιτμπιτζ (το οποίο κοστίζει 14 εκατ. λίρες) και οι σπόντες για τα «σάπια καλαμπόκια σε ιδιωτικά αεροπλάνα», καθώς και το άρθρο για τη συνάντηση που είχαν ο πρώην πρωθυπουργός με τον κ. Σταύρο Ψυχάρη και τον κ. Γιώργο Μπόμπολα στο Μαξίμου για το Mega φέρεται να έχουν θορυβήσει τον κ. Παπανδρέου.
Πέρα από τις φιλοφρονήσεις ευγενείας που θυμίζουν το διπλωματικό πρωτόκολλο, ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού φαίνεται να γνωρίζει και από κανόνες εμπλοκής. Δεν πήρε σαφή απάντηση και φέρεται να εκτιμά ότι οι προθέσεις του ισχυρού άνδρα των ΜΜΕθα ξεκαθαριστεί οριστικά το Σάββατο, οπότε και θα αρχίσει η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τη διαδοχή του κ. Γιώργου Παπανδρέου ή προκύψουν εκπλήξεις.
Η βόλτα στο Παρίσι
Σήμερα το πρωί πάντως κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πετάχτηκε μέχρι το Παρίσι. Φυσικά δεν πρόκειται να δει τα εκθέματα στο Λούβρο αλλά αναμένεται να έχει επαφές με πολύ σημαντικά πρόσωπα κι όχι μόνο Γάλλους.
Οι επικριτές του κ. Παπανδρέου δεν θεωρούν μάλιστα τυχαίο κυριακάτικο δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός χρησιμοποιεί ως ησυχαστήριο το σπίτι του προσωπικού φίλου του κ. Ντόρη Μαργέλλου. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι στο Παρίσι διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο η εταιρεία “Unigestion” με την οποία έχει συνεργαστεί ο μικρός αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, ο κ.Αντρίκος Παπανδρέου.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs