Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ξενοδόχοι αποδοκίμασαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη [βίντεο]



Ξενοδόχοι αποδοκίμασαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη [βίντεο]


Με αποδοκιμασίες πραγματοποίησε την ομιλία του σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μ. Χρυσοχοΐδης, στην πρώτη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.
Ο υπουργός κατά την διάρκεια της ομιλίας του δέχτηκε λεκτικές επιθέσεις από ξενοδόχους οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα μέτρα που κατά καιρούς πλήττουν τον κλάδο με το πρόσφατο ειδικό τέλος της ΔΕΗ.
Παρά τις αντιδράσεις, ο υπουργός ολοκλήρωσε την ομιλία του ανακοινώνοντας πως «την επόμενη εβδομάδα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον θαλάσσιο τουρισμό το οποίο προβλέπει και την πλήρη άρση του καμποτάζ», ενώ πρόσθεσε ότι «στα 500 εκατ. ευρώ, κονδύλια που προβλέπονται για τη διευκόλυνση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θα ενταχθούν και τουριστικές επιχειρήσεις».
Ο πρόεδρος του ΞΕΕ προσπάθησε να κατευνάσει τις αντιδράσεις, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η αγανάκτηση είναι διάχυτη στον κλάδο λόγω των επιβαρύνσεων που έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε δυσχερή θέση.
Στο βίντεο του ρεπορτάζ του MEGA, φαίνεται πως κάποιοι από τους ξενοδόχους προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν, αλλά τους εμπόδισαν άτομα της προσωπικής ασφάλειας του υπουργού.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs