Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ραγδαίες εξελίξεις - Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη - Διαφωνεί με το δημοψήφισμα - Φήμες και για τον Δ. Βαρβαρήγο (upd)






























Αθήνα
Επιστολή ανεξαρτητοποίησης προς τον πρόεδρο της Βουλής απέστειλε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη. 

Η κυρία Αποστολάκη δήλωσε ότι προχώρησε στην κίνηση αυτή, διότι διαφωνεί με την απόφαση του πρωθυπουργού για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος, σχετικά με τη δανειακή σύμβαση.

Όπως αναφέρει σε επιστολή της προς τον πρόεδρο τη Βουλής, η κ. Αποστολάκη επικαλείται τη θέση που διατύπωσε κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, τονίζοντας ότι "το δημοψήφισμα αποτελεί μια βαθιά διχαστική διαδικασία, που συμπυκνώνεται με μονοσήμαντα ερωτήματα τα οποία απαντώνται με ένα ναι ή ένα όχι, διαιρώντας τον λαό".

"Είναι ανεπίτρεπτο -αναφέρει- να χρησιμοποιούνται οι θεσμοί ως εργαλεία προκειμένου να επιδιωχθούν σκοπιμότητες" και προσθέτει: "Παραμένοντας συνεπής με τις απόψεις μου αυτές, θέλω να εκφράσω την κατηγορηματική διαφωνία μου με αυτή την πρωτοβουλία της κυβέρνησης".

Tην ίδια ώρα, έντονες φήμες κάνουν λόγο και για παραίτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Βαρβαρίγο.
«Πιστεύω ότι έντιμη στάση θα ήταν να έρθει η σύμβαση στη Βουλή να την ψηφίσουμε και μετά να πάμε σε εκλογές», δήλωσε ο βουλευτής που αμφισβητεί ευθέως την απόφαση του πρωθυπουργού.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Βαρβαρίγος με δήλωσή του στο 24h.gr ανοίγει τον χορό της ευθείας αμφισβήτησης της κίνησης Παπανδρέου για δημοψήφισμα από την ίδια την κοινοβουλευτική του ομάδα.

«Μια τέτοια απόφαση» σημειώνει ο κ. Βαρβαρίγος «αφήνει τη χώρα μετέωρη και οι συνέπειες θα είναι τρομακτικά δυσμενείς. Την ψήφο εμπιστοσύνης την έχουμε ξεφτιλίσει».


http://www.newpost.gr
Bookmark and Share

1 σχόλιο:

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs