Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Άλλο fimotro και άλλο το φίμωτρο


Άλλο fimotro και άλλο το φίμωτρο  
Του Αντώνη Θ. Σκυλλάκου 

Η ποινική δίωξη του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη μετά από μήνυση ενός άλλου δημοσιογράφου, του διευθυντή ειδήσεων του MegaΧρήστου Παναγιωτόπουλου, είναι είδηση με πολλές ουρές. 

Η ανεμώλια αιτιολογία «απειλή κατά της ζωής» δύσκολα πείθει όποιον μπορεί να δει λίγο πέρα από τη μύτη του. Αντιθέτως εύκολα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο πανίσχυρος στο μιντιακό σύστημα διευθυντής του Mega κινείται εκδικητικά γιατί ο Παπαγιάννης αμφισβήτησε το μοντέλο ειδήσεωνπου μας πλασάρει. Δεν είναι όμως ο μόνος. 

Το μοντέλο ειδήσεων του Mega πρωτίστως έχουν αμφισβητήσει οι ίδιοι οι τηλεθεατές. Για τον λόγο αυτό και η πρωτοκαθεδρία απωλέσθη από ένα κανάλι που πνέει τα λοίσθια, το Alter που μια εκπέμπει και μια δεν εκπέμπει. 

Επιπροσθέτως, το έχουν αμφισβητήσει οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι. Και δεν μιλώ μόνον για τον Στάθη ο οποίος χαρακτήρισε συντελεστές του δελτίου «ντόπερμαν της ενημέρωσης», ενώ όταν έγραψε για «χρυσοπληρωμένα καργιόλια» έκανε την πλειοψηφία της δημοσιογραφικής πιάτσας να υποπτευτεί ότι προς τη Μεσογείων έδειχνε. 

Αν ο Παναγιωτόπουλος, μετά την διερεύνηση της «απειλής κατά της ζωής» επιμείνει  στην παλιότερη αγωγή του κατά του fimotro και του Παπαγιάννη, θα πιστοποιήσει ότι ο στόχος του ήταν άλλος. Όχι το fimotro, αλλά το φίμωτρο σε όσους αμφισβητούν ότι το Mega κάνει ενημέρωση όταν γίνεται το μακρύ χέρι του (κάθε) Παπακωνσταντίνου τρομοκρατώντας με τις οικονομικές του αναλύσεις τους πολίτες,  όταν λοιδορεί και ευτελίζει όσους έχουν αντίθετη άποψη- ακόμα και πολιτικούς, όταν  παίζει απροκάλυπτα στο εσωκομματικό πεδίο του ΠΑΣΟΚ τοποθετώντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο ίδιο σχεδόν επίπεδο με τον Πρωθυπουργό. 

Και σε αυτή την περίπτωση, δύσκολα θα βάλει σε όλους φίμωτρο...



http://www.newpost.gr
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs