Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ελλάδα: Οικόπεδο και Αποικία



Αγαπητοί φίλοι, Τις μέρες αυτές γινόμαστε μάρτυρες της αποικιοποίησης της Ελλάδας. Μετά από 183 χρόνια ανεξάρτητου βίου μιά κυβέρνηση που μοιάζει περισσότερο με σέχτα και με τη συγκατάθεση ουσιαστικά και άλλων κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου, παραδίδει μιά ανεξάρτητη χώρα στη διοίκηση ξένων, μετατρέποντάς την σε προτεκτοράτο – αποικία.
 Κάτι σαν το Κόσσοβο δηλαδή. Και μάλιστα ο υποτιθέμενος πρωθυπουργός, ένας άνθρωπος μάλλον ξένος προς τον ελληνικό λαό, ίσως άλλης εθνικής συνείδησης, που είναι ανίκανος να μιλήσει ελληνικά εκτός χειρογράφου, με IQ που εκτιμάται ότι είναι σαφώς κατώτερο του μέσου IQ των Ελλήνων, πολλές φορές έχει προσπαθήσει να «θεωρητικοποιήσει» την παράδοση της χώρας μιλώντας για αποδυνάμωση των «εθνικών συστημάτων εξουσίας»! και προσχώρηση σε μιά «παγκόσμια διακυβέρνηση». Είναι ο μόνος από τους εν ενεργεία ηγέτες (τρόπος του λέγειν ηγέτης δηλαδή) που αναφέρεται σε κάτι τέτοιο, ενώ και άλλοι ενδεχομένως τα πιστεύουν αυτά, και είναι και αυτό άλλη μιά απόδειξη του χαμηλού IQ του. Βέβαια με αυτά που λέω σε καμμιά περίπτωση δεν εννοώ ότι έχει το ακαταλόγιστο, αφού είχε τη δυνατότητα να επιλλέξει τα άτομα που τον συμβουλεύουν.

Το θέμα όμως δεν είναι ο πρωθυπουργός, αλλά το τι κάνουμε εμείς ο απλός λαός που ήδη έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την κατάσταση και ξεσηκώνεται. Έχει καταλάβει ο λαός ότι ξεκινάει μιά καινούργια περίοδος κατοχής. Το ενδιάμεσο οικονομικό πρόγραμμα που ανακοίνωσαν οι νέοι κατακτητές της χώρας θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το πρόγραμμα μιας κατοχικής κυβέρνησης (τύπου Τσολάκογλου), μιάς κυβέρνησης που να στηρίζεται στα όπλα ενός στρατού κατοχής. Με επίτροπους σε όλα τα υπουργεία, με αρχιεπίτροπο, με οργανισμό διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας, δηλαδή της περιουσίας του ελληνικού λαού, που θα ελέγχεται από ξένους. Δηλαδή τι θα συμβαίνει ακριβώς; Θα πουλήσουν τα πάντα οι ίδιοι που κατά πάσα πιθανότητα θα τα αγοράσουν! Μιλάμε για μιά περίπτωση εκχώρησης εθνικής ανεξαρτησίας, που όμοιά της δεν έχει να μας επιδείξει η παγκόσμια ιστορία. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Δέν έχουμε το δικαίωμα, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες μας απέναντι στα παιδιά μας πρώτα – πρώτα, να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Και δε θα το επιτρέψουμε. Όλοι πρέπει να πλαισιώσουμε τις εκδηλώσεις στις πλατείες όλης της χώρας. Όλοι ανεξαιρέτως. Όλες οι γενιές. Όλοι να δώσουμε βροντερό παρόν. Ο αγώνας είναι αγώνας για την εθνική ανεξαρτησία. Πρώτα πρέπει να ξανακατακτήσουμε αυτό και στη συνέχεια να δούμε όλα τα άλλα. Να δούμε τη μεταρρύθμιση του κράτους που είναι απαραίτητη, να δούμε τίς κοινωνικές αλλαγές, να δούμε την ψήφιση ενός καινούργιου Συντάγματος που θα θωρακίζει τη χώρα στο μέλλον, έναντι απειλών σαν αυτή που βιώνουμε τώρα. Ένα Σύνταγμα που δεν θα επιτρέπει για παράδειγμα να καταλαμβάνουν πολιτικές θέσεις άτομα που δεν θα έχουν γεννηθεί εδώ, που δεν θα έχουν σπουδάσει εδώ, που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι αυτής της χώρας. Τούς ξένους ελληνικής καταγωγής να τους αγαπάμε, δέ λέω, αλλά να μη ξεχνάμε ότι δεν είναι Έλληνες. Μπορεί να είναι φιλέλληνες αλλά δεν είναι Έλληνες. Ο Αμερικάνος της δεύτερης – τρίτης γενιάς είναι Αμερικάνος αγαπητοί φίλοι δεν είναι Έλληνας. Να έρθει εδώ να μείνει, να ζήσει, ενδεχομένως να λάβει μέρος και στη τοπική αυτοδιοίκηση εφ’ όσον μένει εδώ, να ψηφίζει αν αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, γιατί όχι; Αλλά όχι να γίνεται και υπουργός ή πρωθυπουργός! Τα παιδιά του, εφ’ όσον έχουν γεννηθεί εδώ, είναι άλλο πράγμα.
Είναι όμως και κάτι άλλο. Το νέο μνημόνιο δεν έχει ψηφιστεί ακόμη. Καλούνται λοιπόν οι βουλευτές να το απορρίψουν, αλλιώς θα φέρουν ακέραια την ευθύνη για την υποδούλωση της χώρας, και κάποια στιγμή θα κληθούν να λογοδοτήσουν ατομικά. Αυτό είναι σίγουρο. Ο λαός δε θα το αφήσει έτσι το πράγμα. Τα ελικόπτερα δεν τους χωράνε όλους. Αφήστε που μπορεί και να μην πετάξουν για πολλούς και διάφορους λόγους. Επίσης, ο λαός δεν πρόκειται να ξεχάσει τους δημοσιογράφους. Όταν θα έρθει η ώρα θα αξιολογηθεί η στάση του καθ’ ενός. Αν προέκυψε από ιδεολογική τοποθέτηση, αν προέκυψε λόγω εντολής του ιδιοκτήτη του μέσου, κ.λ.π. Κανείς, που λόγω θέσης επηρεάζει τα πράγματα, δε θα μείνει ανέλεγκτος. Όλων η στάση θα εξεταστεί και θα αξιολογηθεί. Σε πράξεις δε εσχάτης προδοσίας, δεν χωράει κανενός είδους παραγραφή.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs