Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Και ο Μίμης στο... βουνό!


Το νέο αντάρτικο του Μίμη Ανδρουλάκη, με βολές κατά του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό το κλίμα σε μια μεγάλη μερίδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Picture 0 for Και ο Μίμης στο... βουνό!
του Σπύρου Νάννου

Η σημερινή συνέντευξη του Μίμη Ανδρουλάκη, σαφώς και αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό το κλίμα σε μια μεγάλη μερίδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και ήδη το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να έρθει σε επαφή με επίφοβους, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις και φυσικά να στείλει μηνύματα ενόψει της εξειδίκευσης των μέτρων από το υπουργείο Οικονομικών. Πάντως η αρχή έγινε από εκεί που δεν το περίμεναν στην κυβέρνηση, από τον βουλευτή Κοζάνης Αλέκο Αθανασιάδη με την ΔΕΗ και όπως τονίζεται στους διαδρόμους της Βουλής, θα συνεχιστούν οι εκτιμήσεις!
Πιο συγκεκριμένα, ο Μίμης Ανδρουλάκης, για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός για την κυβέρνηση όταν είπε πως «δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι. Ο ανασχηματισμός απέτυχε, ήταν για τα πανηγύρια. Τα προβλήματα τα δημιουργούν οι άνθρωποι του Παπανδρέου στην κυβέρνηση, που αναδείχθηκαν σε ένα βράδυ».
Βεβαίως, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εδώ και μερικές εβδομάδες, έχει προχωρήσει ήδη σε αντάρτικο, εξαπολύοντας επιθέσεις προς την ηγεσία του κόμματος και δείχνει έτοιμος να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή. Και ο ίδιος ωστόσο, περιμένει να πάρει τις αποφάσεις του όταν εξειδικευτούν τα μέτρα, εξειδίκευση την οποία περιμένουν όλοι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ώστε να εκτιμήσουν την κατάσταση στην ελληνική οικονομία και στη συνέχεια να αποφασίσουν για τα επόμενα βήματά τους.
Όπως προαναφέρθηκε, ήδη την αρχή έχει κάνει ο Αλέκος Αθανασιάδης, ο οποίος έχει αναφερθεί ιδιαίτερα στις αποκρατικοποιήσεις και πιο συγκεκριμένα για την πώληση της ΔΕΗ όταν επανειλημμένα έχει σημειώσει τα εξής: «Αντί για τη ΔΕΗ πουλήστε τη Χαλκιδική!».
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου προσανατολίζεται να γίνει ακόμα μια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πριν την κατάθεση του Οδικού Χάρτη στη Βουλή. Πάντως, στο Μέγαρο Μαξίμου, είναι ξεκάθαροι πλέον: «Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει δηλώσει πως δεν κυβερνάει με 153 βουλευτές». Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ σήμερα μετράει 156 βουλευτές.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs