Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Η τρέλα του Τσάρλι Σιν διχάζει την Αμερική


charlieSheen1
Επιμέλεια: Ελίνα Ράπτη
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της New York Post, μόνο ένας θα μπορούσε να ξεπερνάει σε τρέλα τον Μουαμάρ «τρελό σκυλί της Μ. Ανατολής» Καντάφι και το όνομα αυτού... Τσάρλι Σιν.
O Σιν μετά την απόλυσή του από ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ της αμερικανικής τηλεόρασης Two and a half men, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις, υπο μορφή περιοδείας, σε ολόκληρη τη χώρα.
To σόου του "Μy Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not an Option Show" («Η βίαιη τορπίλη της αλήθειας μου/ Η ήττα δεν υφίσταται») έχει προγραμματισμένους 20 συνολικά σταθμούς.
Πρώτη στάση για τον 46χρονο ήταν το Ντιτρόιτ και μπορεί το κοινό να τον υποδέχθηκε όρθιο και με επευφημίες, δυστυχώς τα 70 λεπτά παρουσίας του στη σκηνή ολοκληρώθηκαν με έντονες αποδοκιμασίες.Η απάντηση του άτακτου παιδιού του Χόλιγουντ; «Φίλε, έχω ήδη πάρει τα λεφτά σας».
charlieSheen2
Στη δεύτερη στάση της περιοδείας του, ο ηθοποιός πήρε το αίμα του πίσω. Αλλάζοντας το στυλ του σόου του, παρουσίασε ένα πρωτότυπο παιχνίδι ερωτοαπαντήσεων, ξεγυμνώθηκε, αντάλλαξε πουκάμισα με έναν θεατή και ανέβασε στη σκηνή τις δυο θεές του, όπως τις αποκαλεί, τις γυναίκες με τις οποίες μοιράζεται τη ζωή του και το σπίτι του. Το Σικάγο τον αποθέωσε με ένα μακρόσυρτο, δυνατό χειροκρότημα.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs