Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Βιβλική καταστροφή στις νότιες ΗΠΑ από τους ανεμοστρόβιλους (ΒΙΝΤΕΟ)


tornado1
Εικόνες που παραπέμπουν στις καταστροφές που προκάλεσε ο σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία θυμίζουν πολλές περιοχές στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ και ιδιαίτερα στην Αλαμπάμα από το πέρασμα ανεμοστόβιλων. Τουλάχιστον 215 άνθρωποι σκοτώθηκαν ανακοίνωσαν οι αμερικανικές Αρχές που εκτιμούν ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί καθώς τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν να ψάχνουν για αγνοούμενους.
tornado2
Στην Αλαμπάμα, που επλήγη περισσότερο, οι νεκροί των τελευταίων 24ωρων ανέρχονται στους 142. Μεταξύ αυτών 36 που σκοτώθηκαν από το πέρασμα ισχυρότατου ανεμοστρόβιλου στην πόληΤουσκαλόσα που υπέστη τεράστιες καταστροφές.
«Η καρδιά μας είναι με όσους επλήγησαν από την καταστροφή και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να βοηθάμε το λαό της Αλαμπάμα», αναφέρει ο πρόεδρος Ομπάμα σε μήνυμά του που αναρτήθηκε στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Twitter την Πέμπτη.
tornado6
Λόγω των καταιγίδων έκλεισαν τρεις πυρηνικοί αντιδραστήρες σε πυρηνικό εργοστάσιο της Αλαμπάμα.
Εκτός λειτουργίας τέθηκαν και 25 γραμμές υψηλής τάσης με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. «Δεν έχουμε ξαναζήσει τόσο έντονες καιρικές συνθήκες στην ιστορία μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Tennessee Valley Authority, η αμερικανική εταιρεία που παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα σε 9 εκατομμύρια κατοίκους σε επτά Πολιτείες.
tornado5
Θύματα και μεγάλες καταστροφές υπάρχουν στις πολιτείες του Τενεσή, Μισσισιπή, Τζόρτζια και Βιρτζίνια. Σε επτά πολιτείες έχει κηρυχθεί κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έστειλε άμεση οικονομική βοήθεια.
Εκπληκτικό βίντεο με τον ανεμοστρόβιλο να χτυπά την Τουσκαλόσα
 

















http://www.theinsider.gr/





Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs