Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ανεμοστρόβιλος σαρώνει την Αλαμπάμα (BINTEO)


bamaTornado-llinkart.grid-8x2
Τουλάχιστον 45 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τους ανεμοστρόβιλους και τις καταιγίδες που πλήττουν τις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ και ιδιαίτερα την Αλαμπάμα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έδωσε εντολή για χορήγηση έκτακτης βοήθειας στην Αλαμπάμα.
Οι καταιγίδες που σαρώνουν εδώ και αρκετές ημέρες μεγάλο τμήμα των ΗΠΑ έχουν προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον 45 ανθρώπων μόνο στη Αλαμπάμα το τελευταίο εικοσιτετράωρο, αυξάνοντας σε 59 τον αριθμό των ανθρώπινων απωλειών στη χώρα τις τελευταίες τρεις ημέρες, όπως ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων.
Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε προειδοποίηση για αυξημένο κίνδυνο από ανεμοστρόβιλους, χαλαζόπτωση, ξαφνικές πλημμύρες και πτώσεις κεραυνών σε ορισμένες περιοχές της Αλαμπάμα, της Τζόρτζια και του Μισισίπι.
Συνολικά ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένεται να πλήξουν 21 αμερικανικές Πολιτείες, στη ζώνη από τις Μεγάλες Λίμνες μέχρι τον Κόλπο του Μεξικού και την ακτή του Ατλαντικού.
bamaTornado-02.grid-8x2
«Η πολιτειακή Υπηρεσία Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων επιβεβαιώνει ότι καταγράφηκαν την Τετάρτη 45 θάνατοι στην Αλαμπάμα εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων» δήλωσε η Γιάσαμι 'Ογκαστ, εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs