Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Δ. Κουσελάς: Έχουμε cd με τις καταθέσεις στο εξωτερικό


Ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς μιλώντας στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν...
Δ. Κουσελάς: Έχουμε cd με τις καταθέσεις στο εξωτερικό
αυτή την εβδομάδα, διευκρινίζει ότι το υπουργείο έχει ήδη στα χέρια του cd με ονόματα Ελλήνων που δεν έχουν δηλώσει τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό, ενώ για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στο φοροελεγκτικό μηχανισμό υπογραμμίζει τη σημασία της νέας υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.  

 
«Η αναδιάρθρωση του χρέους θα οδηγούσε τη χώρα σε εφιάλτη διαρκείας» τονίζει χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Οικονομικών, απορρίπτοντας μάλιστα ως καταστροφικά τα σχετικά σενάρια.

 
Ο κ. Κουσελάς υπερασπίζεται τις αυστηρές ποινές, μέχρι και πολυετούς φυλάκισης, όσων φοροδιαφεύγουν ή δεν καταβάλλουν φόρους, υποστηρίζοντας ότι το νομοσχέδιο βάζει δικλίδες ασφαλείας για όσους δικαιολογημένα αδυνατούν να ανταποκριθούν.

«Η επιχειρηματικότητα ενέχει ρίσκο, όμως ρίσκο δεν σημαίνει οικειοποιούμαι τα κέρδη, αλλά φορτώνω στο κράτος, στο κοινωνικό σύνολο, τις ζημίες. Εμείς δεν βάζουμε στο στόχαστρο τον μικροπαραβάτη, πρέπει όμως και αυτός να συμμορφωθεί», τονίζει μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Οικονομικών, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που θα συζητηθεί.


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs