Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ο Μαρινάκης φεύγει από τον ΣΚΑΪ;



Έντονες φήμες για αποχώρηση του γνωστού εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη από τη μετοχική σύνθεση της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στα δημοσιογραφικά γραφεία.
Σήμερα μάλιστα, το site «enimerosi24.gr», το οποίο έχει και στο παρελθόν φέρει στη δημοσιότητα σημαντικές εξελίξεις στον χώρο των ΜΜΕ, δημοσιεύει τη σχετική είδηση ως δεδομένη. Και προβλέπει μάλιστα ότι από τη στιγμή που ο Όμιλος Αλαφούζου θα «απαλλαγεί» από τη μετοχική παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη θέση του στο σχήμα θα καταλάβει ο επίσης εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να προχωρήσει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ΣΚΑΪ, προκειμένου να εισρεύσει ρευστό στον Όμιλο, σε μια δύσκολη εποχή για τα ΜΜΕ, λόγω της οικονομικής κρίσης. Σε αυτή την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δεν θα συμμετάσχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατέχει σήμερα το 20% του σταθμού, αλλά στη θέση του θα επενδύσει ο Νικόλας Πατέρας.
Οι δυο άνδρες βρίσκονται τους τελευταίους μήνες σε κόντρα, λόγω της ενασχόλησής τους με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάντως, έχει κάνει μια μεγάλη επένδυση στο χώρο των media, με free press εφημερίδες και sites τα οποία ενισχύει οικονομικά, και δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει. Ίσως γι’ αυτό και ακούγονται σενάρια περί του ενδεχόμενου να εμπλακεί στο fund το οποίο διεκδικεί το Alter!
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs