Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η εκφυλιστική νόσος του εγκεφάλου από τα Δελτία Ειδήσεων, ο Tony Ward κι εγώ


Aν αυτή την Τετάρτη δεν γίνει της Λιβύης και της Αιγύπτου μαζί, κατά τη διάρκεια της μεγάλης πανελλαδικής απεργίας, μέλλον δεν υπάρχει. Και μιλάω κυρίως για τον απονεκρωμένο από την προπαγανδιστική και εκφυλιστική νόσο του εγκεφάλου που προκαλούν τα δελτία ειδήσεων και οι εφημερίδες, Έλληνα πολίτη.
Ο Γιωργάκης, κυκλοφορεί παντού αυτή η φήμη- κι ελπίζω να μην είναι μια μπλόφα απειλή όπως εκείνη των εκλογών που θα γίνονταν αν δεν κέρδιζε το ΠΑ.ΣΟΚ τις δημοτικές εκλογές- Μάρτη ετοιμάζεται να μετακομίσει στον ΟΗΕ, εδώ τι θα γίνει κανείς δεν ξέρει...Πάντως το μνημόνιο καλά θα κρατεί και με νέα κυβέρνηση...

Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά. Το μεγάλο πρόβλημα το έχουν δημιουργήσει οι τράπεζες. Αυτές που δάνειζαν κι εδώ χωρίς να να δανείζουν και που τώρα ζητάνε από τους πολίτες αυτά που δεν έχουν. Για αυτό τον «ψυχρό νέο πόλεμο» με τις εταιρίες είσπραξης και τα δήθεν δικηγορικά γραφεία των τραπεζών που τρομοκρατούν και κοροϊδεύουν τους πολίτες. Και ταπεινή μου γνώμη, η όποια βία είναι να ξεσπάσει την Τετάρτη, ας εκτοξευθεί υλικά κατάμουτρα εναντίον υποκαταστημάτων τραπεζών που δεν βρίσκονται μέσα εργαζόμενοι πολίτες, κι όχι σε καταστήματα και περιουσίες ανθρώπων του μεροκάματου.
(Υπάρχει κι ένα σπίτι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτη που θέλει μούτζωμα, μάγκες.)
Δεύτερη φορά που με διαγράφει το facebook από τους χρήστες του. Αυτή τη φορά επειδή ανέβασα τις νέες φωτογραφίες του φίλου Tony Ward από τον διάσημο φωτογράφο Mariano Vivanco, που κάποιος από τους φίλους ή τις φίλες μου θεώρησε πορνό και άσεμνες. Τρίτη δεν θα έχει. Αποτοξίνωση.
Από χθες, μπορεί να έχω ακούσει και 30 φορές το καινούργιο cd των Radiohead.

Καμία απάντηση δεν δίνει ο Υπουργός Πολιτισμού στους θιάσους αν για το 2011 θα πάρουν επιχορηγήσεις (τους χρωστάει άλλη μια δόση από το 2010). Κατά τα άλλα προικοδοτεί το Τατόι του νονού Γλύξμπουργκ με 8.000.000 ευρώ για αναστηλωτικά έργα.
(Να υπενθυμίσω ότι το δικαστήριο της Χάγης είχε επιδικάσει στον έκπτωτο βαυαρό μονάρχη ως αποζημίωση του ελληνικού κράτους το ποσό των 13.000.000 ευρώ.)
(Στην φωτογραφία - επίμαχη της διαγραφής μου από το facebook- ο Tony Ward από τονMariano Vivanco)

Συντάκτης: Μάνος Λαμπράκης




Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs