Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ: Ελατοχώρι Πιερίας


Λεπτομέρεια από το ελατόδασος που περιβάλλει το Ελατοχώρι Πιερίας

Το Ελατοχώρι είναι ένα ορεινό χωριό της Πιερίας, που περιβάλλεται φυσικά από...έλατα. Στην πραγματικότητα, μόλις φτάσουμε στο Ελατοχώρι θα διακρίνουμε δύο διαφορετικά χωριά: αριστερά βρίσκεται το Παλιό Ελατοχώρι (που πολύ παλαιότερα ονομαζόταν Σκουτέρνα) και δεξιά το (νέο) Ελατοχώρι. Η μεταξύ τους απόσταση είναι περίπου 2 χλμ. Το υψόμετρο στο χωριό είναι περίπου 850 μ. και ο πληθυσμός και στους δύο οικισμούς μαζί περίπου 700 μόνιμοι κάτοικοι. Το Ελατοχώρι διοικητικά ανήκει στη δημοτική κοινότητα Πιερίων, η οποία έχει έδρα το χωριό Ρητίνη και υπάγεται στο Δήμο Κατερίνης.

Για να έρθουμε στο Ελατοχώρι από την Κατερίνη θα χρειαστεί να καλύψουμε 28 χλμ. ενώ από τη Θεσσαλονίκη η συνολική απόσταση είναι 95 χλμ. Θα πάρουμε από τη συμπρωτεύουσα τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου προς Αθήνα, στα 67 χλμ. θα βγούμε στην έξοδο Κατερίνη και από κει θα συνεχίσουμε προς Ελασσόνα. Στα 13 χλμ. από την πρωτεύουσα του Ν. Πιερίας θα στρίψουμε δεξιά, όπως δείχνουν οι πινακίδες της τροχαίας, προς Βρία (5 χλμ.), Ρητίνη (10 χλμ.) και Ελατοχώρι (15 χλμ.). Να σημειώσουμε ακόμη ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να φτάσουμε στο χωριό: πρόκειται για το δρόμο που έρχεται από την πίσω πλευρά του βουνού (από τα δυτικά), δηλαδή τη χαράδρα του Αλιάκμονα και τη λίμνη Πολυφύτου. Μια διαδρομή ιδιαίτερα προσφιλής στους κατοίκους της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ

Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου

Το Ελατοχώρι τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται τουριστικά με γρήγορους ρυθμούς. Αυτό οφείλεται εν πολλοίς στη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου, μόλις 8 χιλιόμετρα πάνω από το Ελατοχώρι. Ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος και (όταν χιονίζει) εκχιονίζεται καθημερινά. Το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου λειτουργεί ήδη από το 2001, διαθέτει parking στα 1.450 μ. υψόμετρο, δυώροφο σαλέ, καταστήματα πώλησης και ενοικίασης ειδών σκι, ιατρείο κλπ. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται 10 πίστες, οι οποίες εξυπηρετούνται από 5 αναβατήρες (και συρόμενους και εναέριους), που σε ανεβάζουν μέχρι τα 1.800 μ. Το χιονοδρομικό αυτό είναι πολύ δημοφιλές στους Θεσσαλονικείς διότι έχει εύκολη πρόσβαση, διαθέτει άριστες υποδομές και περιβάλλεται από πανέμορφη φύση. Δεν είναι σπάνιο, όταν η ατμόσφαιρα είναι διαυγής, να κατεβαίνεις τις πίστες με θέα τη λίμνη Πολυφύτου.

ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ

Ο καταρράκτης του Σωτήρη στο φαράγγι του Κακόλακου

Τα Πιέρια όρη είναι ένα πανέμορφο βουνό της Μακεδονίας, με πυκνότατη δασοκάλυψη, άριστος προορισμός αναψυχής καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Έχει υψόμετρο 2.195 μ. και είναι κατάφυτος τόσο από φυλλοβόλα (οξιές, βελανιδιές, πλατάνια, καστανιές κλπ.) όσο και από κωνοφόρα (πεύκα, έλατα, μαυρόπευκα, ρόμπολα κλπ.). Στο βουνό αυτό βέβαια οφείλει το όνομά του και ολόκληρη η Πιερία. Το βουνό αυτό διάλεξαν για την κατοικία τους κατά την αρχαιότητα οι Πιερίδες Μούσες, μαγεμένες από την ομορφιά του τοπίου. Τα Πιέρια είναι ένα πολύ δροσερό βουνό, πλούσιο σε τρεχούμενα νερά, ρεματιές και καταρράκτες. Υπάρχει μία πολύ γραφική διαδρομή, μέσω της οποίας μπορούμε να απολαύσουμε ένα μικρό μόνο μέρος του μεγαλείου των Πιερίων. Θα γνωρίσουμε το συναρπαστικό φαράγγι του Κακόλακου ξεκινώντας από το χωριό Ρητίνη και θα καταλήξουμε μετά από 23 χλμ. στο χωριό Βρία. Χρειάζεται περίπου 1 ώρα και 30΄ με αυτοκίνητο, ενώ για όσους θέλουν να πεζοπορήσουν απαιτούνται 6 ώρες.

ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΛΑΚΟΥ

Στη ζούγκλα των Πιερίων

Ο χωματόδρομος ξεκινά δίπλα από το σχολείο της Ρητίνης και μπαίνει μέσα σε πυκνό δάσος με οξιές. Εάν έχει προηγηθεί τουλάχιστον για 4-5 μέρες αίθριος καιρός, τότε ο δρόμος είναι βατός για όλα τα οχήματα. Προσοχή όμως. Εάν έχουν προηγηθεί ανελέητες βροχές τότε ο δρόμος σε πολλά σημεία γεμίζει με λάσπη και θα ήταν φρόνιμο να περάσουμε μόνο με 4Χ4. Το δάσος αρχικά αποτελείται από διάφορα φυλλοβόλα(κυρίως οξιές και καστανιές και δευτερευόντως σκλήθρα, καραγάτσια, φράξους, σφενδάμια κλπ.), γρήγορα όμως (με την εμφάνιση και κωνοφόρων) το δάσος γίνεται μικτό. Ο δρόμος συνεχίζει πάντα δίπλα σε κάποια ρεματιά, η βλάστηση σε πολλά σημεία είναι τόσο πυκνή που θυμίζει ζούγκλα, στη συνέχεια περνάμε δύο μικρούς καταρράκτες και κατόπιν ένα μεγάλο καταρράκτη, ενώ αμέσως μετά το τοπίο αλλάζει διότι πλέον μπαίνουμε μέσα σε πανύψηλα έλατα, ένα σκηνικό που συνεχίζεται σχεδόν μέχρι τη Βρία. Σήμανση στη διαδρομή δεν υπάρχει. Αγνοούμε όλες τις διακλαδώσεις που φεύγουν είτε προς τα πάνω (ανηφορίζοντας) είτε προς τα κάτω (κατηφορίζοντας) και συνεχίζουμε ευθεία μπροστά μας.

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ

Τζομάκουα, στο χωριό των Ινδιάνων, στο Ελατοχώρι Πιερίας
   
Πάμε τώρα στο χωριό των Ινδιάνων.
-Μα...υπάρχει στην Ελλάδα χωριό Ινδιάνων;
-Βεβαίως! Δεν το ξέρατε; Βρίσκεται ανάμεσα στη Ρητίνη και το Ελατοχώρι, μόλις 2 χλμ. πριν φτάσουμε στο Ελατοχώρι. Πρόκειται για το πρώτο και το μοναδικό μέχρι στιγμής ινδιάνικο χωριό στην Ελλάδα. Αποτελεί μια όαση εναλλακτικού τουρισμού, όπου ζωντανεύει το ινδιάνικο πνεύμα και αναβιώνει η ινδιάνικη κουλτούρα. Ο επισκέπτης μπορεί να επιδοθεί στην ιππασία, την τοξοβολία, τις βόλτες με τα έλκηθρα, τις βόλτες με την παραδοσιακή ινδιάνικη άμαξα κλπ. Λειτουργεί παιδότοπος, παιδική χαρά, καφέ και ταβέρνα - ψησταριά. Υπάρχουν ακόμη και ινδιάνικες σκηνές, όπου μπορούμε και να διανυκτερεύσουμε! Πληροφορίες: Ινδιάνικο χωριό "Τζομάκουα".


ΦΑΓΗΤΟ

Μπάτζος σαγανάκι στην ταβέρνα "Το παληό σχολειό"

ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ
Ταβέρνα Το Παληό Σχολειό. Τηλ. 2351082750. Μανιτάρια κρασάτα, μπάτζος σαγανάκι, ζυγούρι στη γάστρα, κοκορέτσι, κεμπάπ κλπ.

Ταβέρνα Οι Γεύσεις του βουνού. Τηλ. 2351082926. Κατσικάκι σούβλας, χτυπητή χειροποίητη, πατάτα γεμιστή, μοσχαράκι στάμνας κλπ.

Ταβέρνα Τζιβαέρι. Τηλ. 2351082544. Γουρουνόπουλο φούρνου, γίδα βραστή, κοντοσούβλι, αγριογούρουνο με δαμάσκηνα κλπ.

Bar Restaurant Poami. Τηλ. 2351082955. Μέσα στο ξενοδοχείο Vaela Pallas. Το μενού περιλαμβάνει Gulasch, Salmon de Fjord’s, Filet la Provence, Colorado Burger, Risotto ala Toscana, φιλέτο χοιρινό Granada κλπ.

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ
Ταβέρνα Αγνάντι. Τηλ. 2351082790. Διαθέτει εξώστη με θέα προς τη θάλασσα.

Ψησταριά Τάκος. Τηλ. 2351082912 & 2351082789. Στην πλατεία του χωριού.

Χασαποταβέρνα Το Καραούλι. Τηλ. 2351082174. Όλα από ντόπια κρέατα.

Ταβέρνα Λάζος Τουλιάρης. Τηλ. 2351082923. Όλες οι σούβλες στα κάρβουνα (κατσικάκι, κοκορέτσι, κεμπάπ, γουρουνάκι κλπ.).

Πρωινό στον ξενώνα Αλσηίδες

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ
Εστιατόριο του ξενοδοχείου Νικέλλη. Τηλ. 2351082218. Παραδοσιακά ελληνικά πιάτα.

Ταβέρνα Πετροπαναγιά. Τηλ. 6944723595. Σούβλες: κατσικάκι, κοκορέτσι, κεμπάπ κλπ. Σούπες μόνο όταν η θερμοκρασία πέσει υπό το μηδέν.

Εστιατόριο Λευκοθέα του ξενοδοχείου Σεμέλη Resort. Τηλ. 2351082992, 96, 99. Τραχανάς, καβουρμάς, στρείδια, καβούρια, πέστροφα καπνιστή, αγριογούρουνο σαλμί στην γάστρα, ελάφι με σάλτσα από δαμάσκηνα, οssobuco με ταλιατέλες, βουβάλι με κυδώνια, φιλέτο μοσχαρίσιο με πουρέ από κάστανο κλπ.

Ταβέρνα Πέτρινο. Τηλ. 6972889659. Φασολάδα, λουκάνικο χωριάτικο, τηγανιά χοιρινή με πιπεριές, συκωταριά, αρνάκι σούβλας κλπ.

ΑΝΑΜΕΣΑ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΡΗΤΙΝΗ
Ταβέρνα Μεράκι. Τηλ. 2351082713. Δίπλα σε μικρό ποταμάκι. Γίδα βραστή, γουρονόπουλο γάστρας, κατσικάκι σούβλας και πέστροφα στα κάρβουνα.

Εστιατόριο στο ξενοδοχείο Μύθος. Τηλ. 2351082930 & 2351082940. Μεγάλη αίθουσα και μπαλκόνι με ωραία θέα. Αγριογούρουνο με σάλτσα Μαδέρας, ζαρκάδι με κονιάκ και σταφίδες, χοιρινό με κυδώνια κλπ. Εάν είναι γεμάτο με κόσμο, το επίπεδο της εξυπηρέτησης πέφτει αισθητά.

Ταβέρνα Τζομάκουα, στο ινδιάνικο χωριό. Τηλ. 6979948333 & 6945341802. Τσιπουράκι, μεζεδάκια και όλα τα ψητά της ώρας στα κάρβουνα.

Δημοτικό Αναψυκτήριο Παλιοπαναγία. Κρεατικά, σαλάτες, φέτα ντόπια και τηγανητές πατάτες χειροποίητες.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Ξενοδοχείο Σεμέλη Resort

Ξενοδοχείο Σεμέλη resort. Λίγο πιο έξω από το χωριό, μέσα στο δάσος. Υπάρχουν 27 δωμάτια δίκλινα ή τρίκλινα (με αυτόνομη θέρμανση, A/C, TV, NOVA και mini bar) εκ των οποίων τα 23 έχουν και πέτρινο τζάκι. Επίσης 5 δίχωρες σουίτες που διαθέτουν και τζάκι και επί πλέον μεγάλο υδρομασάζ δύο ατόμων. Λειτουργεί καφέ μπαρ, εστιατόριο, παιδότοπος και τμήμα spa prive με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ και τζακούζι. Προσφέρεται μασάζ κατόπιν συννενόησης. Τιμές: από 70 € (ένα απλό δίκλινο το καλοκαίρι) έως 450 € (ένα ζευγάρι με το παιδί τους στη σουίτα "Diamond" την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς). Δείτε και εδώ.

Ξενοδοχείο Atrion Highland. Μικρό, ρομαντικό και διακοσμημένο με γούστο. Διαθέτει 10 δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, TV, NOVA και τζάκι. Τα 2 από τα 10 δωμάτια έχουν επιπροσθέτως και υδρομασάζ. Δείτε και εδώ αλλά και εδώ κάθώς και εδώ.

Ξενώνας Αρχονταρίκι. Αποτελείται από δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση και παραδοσιακό τζάκι.

Ενοικ. Δωμάτια Γιώργος Γκουτζούλης. Με κεντρική θέρμανση, τηλεόραση και μπάνιο.

Μεζονέτες Το Μαγικό Βουνό. Πρόκειται για 2 ανεξάρτητες μεζονέτες, η κάθε μία με 2 υπνοδωμάτια, καθιστικό με σαλόνι, τζάκι και TV, κουζίνα με τραπεζαρία, αυτόνομη θέρμανση και μπάνιο. 

Αρχοντικό Αμαδρυάς

Αρχοντικό Αμαδρυάς Luxury Maison & Spa. Διαθέτει 10 συνολικά δωμάτια (δίκλινα delux, mini suites & suites) με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, TV, NOVA, wi fi internet, room service, καμπίνα υδρομασάζ και μπαλκονάκι. Δείτε εδώ ένα βίντεο με την παρουσίαση όλων των δωματίων. Λειτουργεί καφέ μπαρ καθώς και prive spa με χαμάμ και υδρομασάζ. Δείτε και εδώ αλλά και εδώ καθώς και εδώ.

Ενοικ. Studios Πέτρος Σιαπάκας. Με ατομική θέρμανση, τζάκι, TV, ψυγείο και χειροποίητα έπιπλα που επιμελήθηκε ο ίδιος ο κος Πέτρος, καθότι επιπλοποιός στην Κατερίνη.

Vaela Pallas Cultural Resort & Spa. Η ιδιοκτήτρια κα Eva Pallas, που είναι και διακοσμήτρια, δημιούργησε 17 συνολικά δωμάτια (δίκλινα, deluxe, junior suites & deluxe suites) με αυτόνομη θέρμανση, TV, NOVA, mini bar και δυνατότητα σύνδεσης στο internet. Κάποια δωμάτια έχουν επί πλέον και σαλόνι με τζάκι. Λειτουργεί bar restaurant και τμήμα spa με υδρομασάζ, σάουνα και μασάζ από τα χέρια του προσωπικού. Τιμές: για 2 άτομα από 80 € έως 250 €. Τρίτο άτομο ακόμη 25 €. Δείτε και εδώ αλλά και εδώ.

Ξενοδοχείο Νικέλλη. Υπάρχουν 19 δωμάτια, από τα οποία τα 2 είναι σουίτες. Έχουν αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, mini bar, room service, TV και στήλη υδρομασάζ. Λειτουργεί καφέ μπαρ, εστιατόριο και γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό γκαζόν. Τιμές: για 2 άτομα από 50 € έως 200 €. Δείτε και εδώ.

Ενοικ. Δωμάτια Η Μικρή Άρκτος. Διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, σαλόνι με τζάκι, τηλεόραση και ψυγείο.

Ξενώνας Αλσηίδες

Ξενώνας Αλσηίδες. Οφείλει το όνομά του στις Αλσηίδες Νύμφες, οι οποίες κατά την Ελληνική Μυθολογία κατοικούσαν στα άλση και προστάτευαν τη χλωρίδα. Διαθέτει 10 δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, TV, NOVA και mini bar. Λειτουργεί καφέ μπαρ, γυμναστήριο, αλλά και τμήμα spa με χαμάμ, σάουνα και υδρομασάζ, τα οποία χρεώνονται extra. Τιμές: από 80 € έως 200 €. Δείτε και εδώ.

Ενοικ. κατοικίες. Η κάθε μία είναι 50 m², έχει κεντρική θέρμανση, τζάκι, κουζίνα, TV και μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα. Υπάρχει και κιόσκι με barbeque.

Ξενοδοχείο Μύθος. Έχει 28 δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, A/C, τζάκι, TV, NOVA, Hi Fi stereo, ψυγείο και στήλη υδρομασάζ, όπως επίσης και 3 σουίτες που διαθέτουν επί πλέον και μπανιέρα με τζακούζι και σύνδεση με internet και room service. Λειτουργεί εστιατόριο και εξωτερική πισίνα. Τιμές: από 60 € έως 220 €. Δείτε και εδώ όπως και εδώ αλλά και εδώ καθώς και εδώ.

Ενοικ. Studios Γιώτα. Ενιαίος χώρος με σαλονάκι, τζάκι, TV, κουζινάκι και αυτόνομη θέρμανση.

Ξενώνας Αρκώ. Πέτρινο κτίριο, που αποτελείται από δίκλινα 25 m² και τετράκλινα 38 m², με κεντρική θέρμανση, A/C, τζάκι, TV, κουζινάκι και μπαλκονάκι. Δείτε και εδώ.

Ξενώνες Πιερίων Μούσες

Παραδοσιακοί ξενώνες Πιερίων Μούσες. Συγκρότημα που αποτελείται από στούντιο 40 m² (με αυτόνομη θέρμανση, σαλόνι, τζάκι, TV και κουζινάκι), σουίτες 50 m² (με αυτόνομη θέρμανση, σαλόνι, τζάκι, TV και τζακούζι) και μεζονέτες 80 m² (με αυτόνομη θέρμανση, σαλόνι, τζάκι, TV, κουζινάκι, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 WC). Στο κεντρικό σαλέ λειτουργεί καφέ μπαρ, γυμναστήριο, αίθουσα με ηλεκτρονικά παιχνίδια, μπιλιάρδο και πινγκ πονγκ, σάουνα (10 € το άτομο), τζακούζι (10 € το άτομο) και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα (10 € το άτομο), ενώ το καλοκαίρι μπορούμε να βουτήξουμε και στην εξωτερική πισίνα. Ο ιδιοκτήτης Βασίλης Περλαντίδης, που λατρεύει ιδιαίτερα το βουνό και τη φύση του, διαθέτει και mini bus 4Χ4, με το οποίο θα μας ξεναγήσει στα Πιέρια, όπως π.χ. στον καταρράκτη "Νικόλα Πηγάδι" ή στην κορυφή "Αρβανίτα" στα 2.016 μ. υψόμετρο, ή ακόμη και στο δάσος με τις αγριοκαστανιές. Τιμές: από 50 € έως 280 €, ανάλογα το δωμάτιο, τα άτομα και την εποχή. Μείναμε εδώ 2 φορές: τον Ιούνιο του 2003 στο στούντιο Τερψιχόρη τρία άτομα προς 45 € χωρίς πρωινό και τον Οκτώβριο του 2006 στη μεζονέτα Κλειώ επτά άτομα προς 150 € χωρίς πρωινό. Δείτε και εδώ αλλά και εδώ όπως και εδώ καθώς και εδώ ή ακόμη και εδώ και τέλος εδώ.

Ενοικ. Δωμάτια Πανόραμα. Διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, TV και ψυγείο, ενώ στο ισόγειο λειτουργεί καφέ μπαρ, που σερβίρει και πίτσα.

Αρχοντικό Αλθαία. Δίκλινα διαμερίσματα τα οποία έχουν ονόματα λουλουδιών, καθώς η ιδιοκτήτρια ασχολείται επαγγελματικά με την τέχνη της ανθοδετικής. Έχουν αυτόνομη θέρμανση, καθιστικό με τζάκι, TV και κουζίνα. Δείτε και εδώ.

Ξενώνας Πετροπαναγιά. Ενοικιάζονται δωμάτια πάνω από την ομώνυμη ταβέρνα, στο δρόμο για το χιονοδρομικό.

Διάσελον Luxury Studios. Πολυτελή στούντιο των 40 m² με αυτόνομη θέρμανση, καθιστικό με σαλόνι και τζάκι, κουζινάκι, TV, Hi Fi stereo και μπάνιο με υδρομασάζ. Τιμές: από 80 € έως 170 €. Δείτε καιεδώ.

Ξενώνας Το Πατρικό

Ξενώνας Το Πατρικό. Πετρόχτιστος παραδοσιακός ξενώνας που αποτελείται από 10 τρίκλινα των 42 m² και 2 τετράκλινα των 55 m², όλα με αυτόνομη θέρμανση, καθιστικό με σαλονάκι και τζάκι, TV, internet και κουζίνα, ενώ κάποια έχουν και μπαλκονάκι. Στο ισόγειο θα βρούμε το καφέ μπαρ με το τζάκι και τα επιτραπέζια παιχνίδια. Λειτουργεί ακόμη και τμήμα spa prive με τζακούζι, υδρομασάζ, σάουνα και χαμάμ. Τέλος, στον κήπο υπάρχει και χτιστή ψησταριά (barbeque) για τους μερακλήδες φιλοξενουμένους. Μείναμε εδώ τον Οκτώβριο του 2007 στο δωμάτιο Νο 7 (στον επάνω όροφο, τρίκλινο, γωνιακό και με μπαλκονάκι) τρία άτομα προς 60 € με πρωινό. Δείτε καιεδώ αλλά και εδώ.

Πανδοχείο Πήγασος. Υπάρχουν δίκλινα, τετράκλινα και 1 σοφίτα εξάκλινη, όλα με κεντρική θέρμανση, τζάκι, TV και ψυγείο. Στο ισόγειο με το καθιστικό, το σαλόνι και το τζάκι σερβίρεται πλούσιο πρωινό με ντόπια παραδοσιακά προϊόντα. Τιμές πάρα πολύ προσιτές: δίκλινο από 30 € με πρωινό και τετράκλινο από 35 € με πρωινό! Δείτε και εδώ.

Ενοικ. Δωμάτια Χαρά. Διαθέτουν κεντρική θέρμανση και TV. Στο καθιστικό με το τζάκι σερβίρεται παραδοσιακό σπιτικό πρωινό.

Ξενώνας Θέα. Άνετα δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, TV, ψυγείο και υπέροχη...θέα. Δείτε και εδώ.

Ξενώνας Ελατούσα. Διαθέτει 6 διαμερίσματα δύο επιπέδων (μεζονέτες) των 55 m². Η κάθε μία έχει αυτόνομη θέρμανση, υπνοδωμάτιο, καθιστικό με TV, κουζινούλα με τραπεζαρία και μπάνιο. Οι 2 από τις 6 μεζονέτες έχουν και τζάκι. Μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5 άτομα. Δείτε και εδώ.

Αρχοντικό Μορφέας

Αρχοντικό Μορφέας. Διαθέτει 12 δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, TV, NOVA, κουζίνα, τζακούζι, χαμάμ και μπαλκόνι. Θα βρούμε ακόμη καφέ μπαρ με τζάκι, αίθουσα πρωινού, σάουνα και κιόσκι με μπάρμπεκιου. Δείτε και εδώ αλλά και εδώ.

Ενοικ. Δωμάτια Βαγγέλης Χασιώτης. Με κεντρική θέρμανση και τηλεόραση.

Ξενώνας Δήμητρα. Είναι δυώροφος, έχει αυτόνομη θέρμανση, 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, σαλόνι με τζάκι και κουζίνα με τραπεζαρία. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα και ενοικιάζεται ολόκληρος. Δείτε και εδώ.

Ενοικ. πέτρινη μεζονέτα. Δίπλα ακριβώς στον ξενώνα Δήμητρα. Είναι δυώροφη, έχει αυτόνομη θέρμανση, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι με τζάκι και TV, κουζίνα με τραπεζαρία, πλυντήριο και μπάρμπεκιου στον κήπο. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα και ενοικιάζεται ολόκληρη.

Ινδιάνικο Χωριό Τζομάκουα. Όσοι λατρεύουν την ινδιάνικη κουλτούρα θα απολαύσουν τη διαμονή τους σε 11 αληθινές ινδιάνικες σκηνές (tipis). Φιλοξενούνται έως και 4 άτομα στην κάθε μία σε εντελώς συμβολικές τιμές (5 € το άτομο).


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs