Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Η φιλανθρωπία της Ψωροκώσταινας

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ


Η κατάληψη της Νομικής ήταν το επισφράγισμα  απώλειας της κοινής λογικής που ταλανίζει τη χώρα μας-πατρίδα της φαιδράς πορτοκαλέας. Στον ιερό αυτό χώρο  όπου έχει ματώσει η ελευθερία και η δημοκρατία, λίγο πριν από την κατάληψή του υπό την αιγίδα του γνωστού ομίλου Συνασπιστών, αφελών αριστερών, τηλεπαραθυράτων μαϊντανών και οικονομιστών-φιλανθρώπων, εγέρθηκαν αντιρρήσεις και κραυγές ενάντια στο φράχτη-εμπόδιο στον Έβρο για την από εκεί μαζική εισροή παράνομων μεταναστών. Θίγονται τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτικών προσφύγων, διατυμπάνισε ο  Όμιλος του παράλογου που συνειδητά ή ασυνείδητα απεργάζεται την αποδόμηση της χώρας. !
Ε, τότε, δε θα έπρεπε να κλειδώνουμε την πόρτα του σπιτιού μας, γιατί έτσι θίγονται τα δικαιώματα οποιουδήποτε θα ήθελε να μπει μέσα, με καλές ή κακές προθέσεις. Ας σοβαρευτούμε. Η χώρα μας, υφίσταται σήμερα  μια αναίμακτη σταδιακή κατάληψη στα πλαίσια του δόγματος Οζάλ ότι «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια κόσμο από εδώ μεριά».
Με τους σημερινούς ρυθμούς της εισβολής, σε 15-20 χρόνια, οι μη αφομοιώσιμοι καιυπεργεννητικοί μουσουλμάνοι θα είναι περίπου 8-10 εκ. νεαρά σε ηλικία άτομα, περισσότεροι από το  γηράσκοντα ελληνικό πληθυσμό των 9 εκ. Αλλά και πολύ νωρίτερα, σε 3-4 χρόνια όταν θα έχουν συγκεντρωθεί εδώ 2-3 εκ. άτομα, η πολιτική τους ισχύς θα είναι τέτοια που δύσκολα θα αποφευχθεί η  πορεία για τη Βοσνιοποίηση της χώρας. Ήδη εδώ βρίσκονται περισσότεροι από 1 εκ. Μουσουλμάνοι-μια θρησκεία με έντονη συνοχή των οπαδών της, που δε διαρρηγνύεται-και μπράβο της- από αλλότριες θεωρήσεις, αξίες και τρόπους ζωής.
Εφ’ όσον δεν υπάρξουν ρηξικέλευθες λύσεις, οι «ιθαγενείς-ελληνογενείς» θα γίνουν μειοψηφία στη χώρα τους και θα οδηγηθούν στο δρόμο της αυτοεξορίας. Το πρόβλημα των 900.000 δυστυχισμένων υπάρξεων που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ λιμοκτονούν ανά την Υφήλιο, δε λύνεται φυσικά μεμονωμένα από τη φιλανθρωπία της Ψωροκώσταινας, του μνημονίου, της ανεργίας, της φτώχειας, της κακομοιριάς. Η αντίληψη  έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τις προοδευτικές και αριστερές παρακαταθήκες. Καλό θα ήταν οι αριστερίζοντες φιλάνθρωποι, να έριχναν  μια ματιά στο Κουμουνιστικό Μανιφέστο, στις βασικές Μαρξιστικές θέσεις που κατακεραυνώνουν τη φιλανθρωπία, την οποία θεωρούν εργαλείο συντήρησης των ταξικών αντιθέσεων. Γιατί… «δεν υπάρχουν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπάρχουν ληστές…».
Ο φράκτης στον Έβρο βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν αρκεί. Απαιτείται αναθεώρηση του Δουβλίνου ΙΙ, υποχρέωση της Τουρκίας να τηρήσει τις συμφωνίες της για επανεισδοχή με ποινή το πάγωμα των ενταξιακών  διαδικασιών. Και η Ευρωπαϊκή Ένωση να αποκτήσει επιτέλους ενιαία μεταναστευτική πολιτική, για την οποία είναι εντελώς ακατάλληλη η επίτροπος κα Μάλστρομ.
Τα εδώ κυκλώματα των δουλεμπόρων  και των συνεργατών τους σε ορισμένες «μη-κυβερνητικές οργανώσεις», πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά και με αυστηροποίηση  της σχετικής νομοθεσίας και  των δικαστικών διαδικασιών.  Είναι πολλά τα λεφτά δυστυχώς. Ο ετήσιος κύκλος των κυκλωμάτων αυτών ξεπερνά το 1,2 δις Ευρώ και επιτέλους κάποιος πρέπει να ψάξει την άκρη του νήματος σε αυτό το εγκληματικό κύκλωμα  που εμπορεύεται την ανθρώπινη δυστυχία στο όνομα της φιλανθρωπίας.  Και έχει μετατρέψει την Αθήνα σε άντρο της πορνείας, της εμπορίας ναρκωτικών, της παιδοφιλίας, των ανθρωπίνων οργάνων, της ανομίας, του φόβου, σε μια πόλη της φρίκης.
Στη φύλαξη των συνόρων πρέπει να αναμειχθεί  ο ελληνικός στρατός ο οποίος διαθέτει σύγχρονα συστήματα εντοπισμού εισερχομένων. Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά του. Να φυλάει τα σύνορα από ξένους εισβολείς. Αναγκαίο είναι ακόμη να δημιουργηθεί Οργανισμός Μεταναστών χωρίς την εμπλοκή επαγγελματιών «φιλανθρώπων», να ιδρυθούν αξιοπρεπή κέντρα υποδοχής, στην ξηρά και στη θάλασσα, να επιταχυνθεί η χορήγηση ασύλου και η  διαδικασία επαναπροώθησης. Να γίνει επιλεκτική ενσωμάτωση ή και ελληνοποίηση κατηγοριών μεταναστών, να προωθηθεί άμεσα η ανέγερση τεμένους και οι νόμιμοι μετανάστες να θεωρούνται ισότιμοι πολίτες αυτής της χώρας και όχι χώρου, όπως ο παραλογισμός, η αφέλεια, ή η έμμισθη συνέργια ορισμένων τη θέλουν.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs