Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ο Άκης, το ανέκδοτο και μια μικρή Κολωνακιώτικη ιστορία


"Πορεύθηκα πάντα στο φως, με όπλο μου τη διαφάνεια και την αλήθεια"

  

H παραπάνω δήλωση - ανέκδοτο περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση που έστειλε ο Άκης, ο γνωστός Άκης,  το... 1/3 μιας άλλης τρόϊκας που δρούσε παλιά στη χώρα, της πασοκικής, που την ταλαιπώρησε κι αυτή όσο κι η τωρινή.
Διαβάστε ολόκληρη παρακάτω τη δήλωση του Άκη, έχει πολύ γέλιο. 
Όχι, αυτή τη φορά δεν πετάει καμιά ατάκα τύπου "...λόγω της ετεροχρονισμένης δομικής αντιπαλότητας...", που έριχνε παλιά, αφήνοντας ακόμα και τους πιο συγκροτημένους απ' το ακροατήριό του να ψάχνονται. Τώρα προσπαθεί να μας πείσει πόσο αδάμαντας υπήρξε κατά τα χρόνια που μεσουρανούσε πολιτικά. Εν τω μεταξύ απ' την άλλη τον πήρε το μάτι μας να λεονταρίζει στέλνοντας μήνυμα (σε ποιους αυτός ξέρει) με δήλωσή του λέγοντας "Δεν θα τολμήσουν (σ.σ. προφανώς να τον στριμώξουν) ξερώ πολλά". 
Τι ξέρεις ρε Άκη; Δεν το λες και σε μας που δεν τα ξέρουμε;; 
Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να καταλάβει κανείς τι ξέρει ο ένας για τον άλλο και τι φαγοπότι έγινε. Καταλαβαίνουν και τα λάχανα.  

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjB1IERbLRGR09XU2d36UKzjP13-BgoNBndkNoVTN0naI00evWKSdlhaF570VcFhyV03gK8hbVrE4Eor5Azh57h6S7_l5cGJqBqgKLnAZvY0V-6fHH1YJAvi3IzwbZKol7eeHGnKRK82sQ/s1600/akis.jpg

Εν τω μεταξύ την περίοδο των γιορτών πήραμε μια πληροφορία που αφορούσε την κ. Τζοχατζοπούλου την οποία δημοσιεύουμε σήμερα με αφορμή τις δηλώσεις του Άκη.
Το γεγονός μας περιέγραψε γνωστή μας, που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας. Σε πασίγνωστο μαγαζί με υποδήματα του Κολωνακίου που μπαίνει η γνωστή μας, ΟΛΟ το προσωπικό έχει πέσει με τα μούτρα κι εξυπηρετεί κάποια. Η φίλη μας περιμένει υπομονετικά αλλά κανείς δεν της δίνει καμία σημασία. Μετά από εύλογο χρονικό διάστημα, η φίλη μας ρωτάει αν  μπορεί να εξυπηρετηθεί αλλά μια υπάλληλος της εξηγεί βιαστικά πως δεν μπορούν γιατί εξυπηρετούν κάποιο πολύ σημαντικό πρόσωπο. Παρά τις διαμαρτυρίες της γνωστής μας, συνεχίζουν να την αγνοούν, ώσπου εν τέλει βλέπει μια κουρσάρα να κλείνει το δρόμο, από μέσα βγαίνουν δυο γορίλες που μπαίνουν στο μαγαζί, παίρνουν τα 24 (εικοσιτέσσερα, καλά διαβάσατε) ζευγάρια παπούτσια που διάλεξε το "σημαντικό πρόσωπο" που φεύγει τελευταίο και μπαίνουν στη λίμο. Η γνωστή μας ρωτάει ποια ήταν η κυρία. Όταν της απαντούν η κ. Τζοχατζοπούλου, μένει εμβρόντητη, όπως μείναμε κι εμείς. 
Εμβρόντητοι κι εξοργισμένοι που στην εποχή που διανύουμε κάποιοι που "πορεύθηκαν με διαφάνεια και αλήθεια" ζουν σαν Λουδοβίκοι.

Τώρα μπορούμε να διαβάσουμε το ανέκδοτο του Άκη.



"Τις τελευταίες δύο ημέρες δημοσιεύθηκαν σε συγκεκριμένες εφημερίδες και μπλόγκς μια σειρά από μυθεύματα σχετικά με εμένα προσωπικά, τη σύζυγό μου και την οικογένειά μου, που σκοπό είχαν έναν δεύτερο γύρο στοχοποίησής μας, με ασύστολα ψεύδη, συκοφαντίες, μπόλικη λάσπη, σκόπιμες διαστρεβλώσεις, αλλά και προβοκατόρικες αναφορές περί δήθεν «απειλών».

Στα σαράντα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, όπως με έχει γνωρίσει η λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ και ο λαός μας, ήμουν πάντα αντίθετος και πολέμησα τέτοια μέσα και όσους τα χρησιμοποιούσαν. Το ίδιο θα κάνω και τώρα.

Πορεύθηκα πάντα στο φως, με όπλο μου τη διαφάνεια και την αλήθεια, την ανάδειξη της οποίας και σήμερα ζητώ, προκειμένου να αποκαλυφθεί η βρώμικη σκευωρία που εξελίσσεται εδώ και μήνες σε βάρος μου."


________________________________________________________________
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs