Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κονδύλι από το υπουργείο Ανάπτυξης για τους παράπλευρους δρόμους στα διόδια Πελασγίας

 

Κονδύλι 1.200.000 ευρώ εξασφάλισε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας προκειμένου να προχωρήσουν οι απαλλοτριώσεις για τους παράπλευρους δρόμους στα διόδια της Πελασγίας στη Στυλίδα, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο.
Νωρίτερα, το υπουργείο Υποδομών είχε ανακοινώσει τη συμφωνία με την κατασκευάστρια κοινοπραξία για την έκδοση - ανανέωση χιλίων καρτών ελεύθερης διακίνησης των κατοίκων της περιοχής από τα διόδια.
Εν τω μεταξύ, σήμερα αστυνομικοί συνέλαβαν το Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο στα διόδια Πελασγίας, όπου είχε μεταβεί μαζί με κατοίκους της περιοχής προκειμένου να ξηλώσει ξανά τις προστατευτικές μπάρες που επανατοποθετήθηκαν στα διόδια.Τα μηχανήματα του δήμου γκρέμισαν και πάλι τις μπάρες και δημιούργησαν σημεία πρόσβασης των αγροτικών δρόμων στο κύριο εθνικό δίκτυο παρακάμπτοντας τα διόδια της Πελασγίας. Την εντολή για σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου έδωσε αργά το μεσημέρι της Τρίτης ο εισαγγελέας, εκτιμώντας ότι οι ενέργειές του ξεπερνούν τις αρμοδιότητές του.

http://tvxs.gr/ Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs