Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

O Προβόπουλος και το σύμπτωμα της Μαρίας Αντουανέτας

Οι “ανατριχιαστικές” δηλώσεις του κ. Προβόπουλου πού δείχνουν την “κοινωνική του ευαισθησία” μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τα παρακάτω: «Δεδοµένης της ανεξέλεγκτης διόγκωσης των δαπανών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορείς που χρηµατοδοτούνται από τους δήµους, όπως π.χ. τα ΚΑΠΗ, πρέπει να αναστείλουν ορισµένες δραστηριότητες, όπως π.χ. εκδροµές στο εξωτερικό ή δωρεάν διακοπές για µία πενταετία.»
Δυστυχώς (γιατί εκεί θα γνώριζε ξεχωριστούς συμπολίτες μας που θα τον κατέβαζαν από το σύννεφο), ο κ. Προβόπουλος δεν θα χρειαστεί ποτέ στην πολυτελή ζωή του να βρεθεί σε ΚΑΠΗ λόγω της ετήσιας αμοιβής των 300.000 ευρώ + μπόνους από την Τράπεζα της Ελλάδας. Φαίνεται επίσης πως στις πριβέ λέσχες και στα πεντάστερα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο που συχνάζει έχει κουραστεί να βλέπει συνταξιούχους – μέλη ΚΑΠΗ να διασκεδάζουν.
Καλό θα ήταν βέβαια να γνωρίζει πως ακόμα και για τις μικρές παροχές (ΚΑΠΗ) που δίνονται στους απομάχους της ζωής εναντίον των οποίων στρέφεται μεταξύ άλλων, υπάρχουν αυστηρές διαδικασίε εκταμίευσης χρημάτων από τους εκάστοτε Δήμους. Συγκεκριμένα, χρειάζεται οι δαπάνες να εγκριθούν από τη Δημαρχιακή Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνέχεια να πραγματοποιηθείΔημοσιονομικός Έλεγχος (από το Υπουργείο Οικονομικών) και να πάρουν την υπογραφή του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Επιπλέον οι δαπάνες που προτείνει να καταργηθούν (όπως εκδρομές στο εξωτερικό), δεν υφίστανται, καθώς ποτέ και κανένας επίτροπος δεν έχει εγκρίνει κάτι παρόμοιο.
Τέλος, καιρός είναι να καταλάβει πως δεν λειτουργούν οι Δήμοι όπως οι Τράπεζες, όπου το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει και εγκρίνει δαπάνες και κονδύλια χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς να λογοδοτεί πουθενά.

statesmen
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs