Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ο Αντώνης έκλεισε την πόρτα

Βαρύνουσας σημασίας συνέντευξη παραχωρεί ο Αντώνης Σαμαράςστην «Καθημερινή της Κυριακής», την πρώτη του μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, που ανέδειξαν νέες αρχές στις Περιφέρειες και τους Δήμους όλης της χώρας.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τοποθετείται επί του συνόλου των πολιτικών εξελίξεων, αποτιμά το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, δηλώνει δικαιωμένος για τη ρητορική που έχει αναπτύξει απέναντι στο μνημόνιο, και την απήχηση που είχε στην ελληνική κοινωνία, μιλάει για το ενδεχόμενο μελλοντικών αλλαγών στη Νέα Δημοκρατία, και πετάει το γάντι, σε όσους αμφισβητούν στενούς συνεργάτες του, χωρίς να τους κατονομάζουν.
Ιδιαίτερη σημασία ωστόσο έχει η προσέγγιση του Αντώνη Σαμαρά για το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, και τη μελλοντική σχέση που θα έχει ο καινούριος πολιτικός φορέας της Κεντροδεξιάς με τη Νέα Δημοκρατία. «Εμείς δεν συνεργαζόμαστε με εκείνους που αποδέχονται το μνημόνιο», είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Αντώνη Σαμαρά, που κλείνει την πόρτα σε μελλοντικές συνεργασίες, τόσο με τη Ντόρα Μπακογιάννη όσο και με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Ο Αντώνης Σαμαράς κλείνει και το ενδεχόμενο συμμαχικών κυβερνήσεων από την υπάρχουσα Βουλή, σημειώνοντας με νόημα ότι στην κατάσταση που έχει περιέλθει σήμερα η οικονομία, απαιτούνται πολιτικές αποφάσεις, και όχι λύσεις που θα περιλαμβάνουν τεχνοκράτες.

STATESMEN Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs