Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Μεγαλύτερη αυτoκινητοβιομηχανία του κόσμου η VW λόγω Κίνας


VW
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen σχεδιάζει να ξεπεράσει ως το 2018 την ιαπωνική Τoyota, ως μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου, τόσο σε πωλήσεις όσο και σε κερδοφορία, χάρη στην Κίνα.
Ο στόχος εμπεριέχεται σε γραπτή ηλεκτρονική ανακοίνωση του επικεφαλής της VW και της Ρorsche Μάρτιν Βίντερκομ, με βάση την ήδη τεράστια κερδοφορία του γερμανικού ομίλου, που στο πρώτο εννεάμηνο εφέτος κατέγραψε καθαρά κέρδη 3,78 δισ. ευρώ, ενώ συγκριτικά η Τoyota έχει επίσημο στόχο να καταγράψει σε όλο το φορολογικό έτος που λήγει τον Μάρτιο καθαρά κέρδη «μόνο» 3,01 δισ. ευρώ.

Ο γερμανικός όμιλος σκοπεύει εφέτος να ξεπεράσει το περυσινό της ρεκόρ πωλήσεων των 6,29 εκατομμυρίων αυτοκινήτων και φιλοδοξεί να πιάσει τον στόχο των 10 εκατομμυρίων αυτοκινήτων ετησίως από το 2015, ενώ ο προγραμματισμός της Τoyota για το τρέχον φορολογικό έτος της είναι τα 7,38 εκατομμύρια αυτοκίνητα.
Η αισιοδοξία της VW βασίζεται στον δυναμισμό της μεγαλύτερης αγοράς για τα δικά της αυτοκίνητα, που είναι η Κίνα, μέσω των μοντέλων Santana και Lavida, τα οποία ήδη της αποδίδουν αυξανόμενη κερδοφορία.

theinsider.gr
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs