Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο ψεύτης και τα παπαγαλάκια, την...πρώτη μέρα χαίρονται



Το θέμα που δημιουργήθηκε προχτές με τη δήλωση του Γιούνκερ, φαίνεται να μαζεύεται άρον άρον και να κλείνει, αφού οι μάστορες της δημοσιογραφικής απάτης, αναδιπλώθηκαν μετά την παραδοχή Γιούνκερ, ότι ο πρωθυπουργός που μίλησε για διεφθαρμένη χώρα ήταν ο εκλεκτός τους, Γ. Παπανδρέου.
Έπρεπε λοιπόν να βλέπατε σήμερα πόσο ξετσίπωτα οι MEGAλοι «δημοσιογράφοι», προσπαθούσαν να υποτιμήσουν τη δήλωση Γιούνκερ ενώ μόλις προχτές την χαρακτήριζαν σημαντικότατη, πόσο περίτεχνο «στρίβειν δια του αρραβώνος» έκαναν, προσπαθώντας να ξελασπώσουν τον απίθανο  ηγετίσκο που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει πως κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα.
Πόσο ξεδιάντροπα πάσχιζαν να «κατεβάσουν» το θέμα, πόσο αξιολύπητοι γινόντουσαν.
Ενώ προχτές το βράδυ έβγαζαν κορώνες, κραύγαζαν και φωτογράφιζαν τον Καραμανλή, σιγοντάροντας τον υπουργού οικονομικών  Παπακωνσταντίνου που με δήλωσή του έδειχνε κι αυτός τον πρώην πρωθυπουργό.
«Πέταξαν» και τον υπέργηρο, κακεντρεχή και πάντα χρήσιμο σε τέτοιες δύσκολες στιγμές (παλιά του τέχνη κόσκινο) Κ. Μητσοτάκη, να βγάλει όση χολή του απέμεινε κατά του Σαμαρά και έδεσε το γλυκό.
Έτσι ενημερώνεται ο κόσμος σήμερα.
Αλλά πέρα απ’ αυτό υπάρχει θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, έδωσε ρεσιτάλ  (μικρο) πολιτικής εκμετάλλευσης, επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς,  χωρίς όμως να γνωρίζει (!!) , ότι ο πρωθυπουργός που εννοούσε ο Γιούνκερ, ήταν ο Καραμανλής.
Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και σήμερα βρίσκεται εκτεθειμένος ανεπανόρθωτα.
Η στοιχειώδης πολιτική ευθιξία επιβάλλει, στην καλύτερη περίπτωση, δημόσια συγγνώμη ή παραίτηση.
Αλλά πολιτικός που διαθέτει ευθιξία και αξιοπρέπεια δεν ψεύδεται εις γνώση του σε επίσημη press conference.

"Παρέμβαση"
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs