Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

“Αντάρτικο” Άδωνη για Παπάγο-Χολαργό

 Ξετυλίγεται σιγά - σιγά το κουβάρι της αμφισβήτησης Καρατζαφέρη


Του Κώστα Κορέλη

 Το σχέδιο αμφισβήτησης του Γιώργου Καρατζαφέρη στην ηγεσία του ΛΑΟΣ, που όπως έχουν δείξει οι εξελίξεις επεξεργάζονται εδώ και καιρό ορισμένα στελέχη του κόμματος που αμφισβητούν τις επιλογές του, τείνει να μετατραπεί σε ένα “κουβάρι” που ξετυλίγεται αργά-αργά και προσεκτικά.
Η αρχή έγινε με την απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη να στηρίξει τον Νικήτα Κακλαμάνη μέσα από μια σειρά δηλώσεων διαφοροποίησης βουλευτών του κόμματος γι’ αυτή την επιλογή του προέδρου, με τον χορό των δηλώσεων να ανοίγει από τον Άδωνη Γεωργιάδη, που καλείται σήμερα να δώσει την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, με την υποστήριξη του κόμματος του (δηλαδή του ΛΑΟΣ).
Ο δεύτερος γύρος της αμφισβήτησης του Άδωνη Γεωργιάδη απέναντι στον πρόεδρο του κόμματος και στις επιλογές, του ξεκίνησε μόλις χθες, και έπεται και συνέχεια… Αφορμή της νέας ρήξης των δύο φαίνεται πως αποτελεί άλλη μια απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη, να στηρίξει τον νυν δήμαρχο Χολαργού Δημήτρη Νικολάου για τον ενωμένο πλέον δήμο Παπάγου-Χολαργού. Χθες λοιπόν, καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο αντίπαλος του Δημήτρη Νικολάου και νυν δήμαρχος Παπάγου Βασίλης Ξύδης, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΛΑΟΣ,  μέσα από την ομιλία του εκφράστηκε με τα πιο κολακευτικά λόγια για τον Βασίλη Ξύδη.
Και μέσα σε όλα αυτά, προσθέστε το γεγονός ότι, αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε προηγηθεί ρητή και κατηγορηματική εντολή του Γιώργου Καρατζαφέρη προς τον Άδωνη Γεωργιάδη, προκειμένου να μην παραστεί στην εκδήλωση του Βασίλη Ξύδη. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ αγνόησε παντελώς τις εντολές της ηγεσίας και απ’ ότι φαίνεται το όλο σήριαλ θα έχει και συνέχεια…

statesmen.gr Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs