Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ρεάλ εναντίον Μίλαν απόψε στο Μπερναμπέου

Η Ρεάλ μαδρίτης υποδέχεται απόψε τη Μίλαν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ο ενδεχόμενος νικητής του σημερινού ντέρμπι αποκτάει τεράστιο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 7ου Ομίλου, στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League Στη φωτογραφία ο Βραζιλιάνος άσος της Μίλαν, Ρομπίνιο.

Με την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μίλαν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου (21:45, ΜΕGA) να ξεχωρίζει μακράν των υπολοίπων, ανοίγει η αυλαία απόψε της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Οι δυο ομάδες έχουν κατακτήσει μαζί 16 φορές την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όμως τα τελευταία χρόνια οι εμφανίσεις τους δεν τους έχουν επιτρέψει ούτε καν να ονειρευτούν το τρόπαιο. Η κατάσταση αυτή ελπίζουν να αλλάξει άμεσα και η μεταξύ τους κόντρα μοιάζει ως η ιδανική πρόβα τζενεράλε των δυνατοτήτων τους για φέτος. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως ο ενδεχόμενος νικητής του σημερινού ντέρμπι αποκτάει τεράστιο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 7ου Ομίλου. Στο άλλο ματς του γκρουπ Άγιαξ και Οσέρ (21:45, Novasports 4) παλεύουν για το τρίποντο που θα τους δώσει πλεονέκτημα στη μεταξύ τους μάχη για την τρίτη θέση του Europa League.
Για τον 5ο Όμιλο, στο Μόναχο η Μπάγερν με πάμπολλες απουσίες φιλοξενεί την αξιόμαχη ρουμανική Κλουζ (21:45, Novasports 3), ενώ στο Ολίμπικο η Ρόμα υποδέχεται την ελβετική Βασιλεία (21:45, Novasports 6), η οποία δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει κάποιο βαθμό.
Χωρίς βαθμό παραμένει και η Μαρσέιγ (στον 6ο Όμιλο), η οποία αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση θα πρέπει οπωσδήποτε να κάμψει την αντίσταση της Ζίλινα στο Βελοντρόμ (21:45, Novasports 7). Στον αντίποδα, Τσέλσι και Λουζνίκι με δυο νίκες έκαστες αναμετρόνται στο Λουζνίκι της Μόσχας (21:45, Novasports 1) με το νικητή να σφραγίζει από τώρα το εισιτήριο για του «16».
Τέλος για τον 8ο Όμιλο η Άρσεναλ περιμένει στο Έμιρεϊτς Στέντιουμ τη Σαχτάρ (21:45, Novasports 1), όμως το μεγάλο κέρδος της σε αυτό το παιχνίδι είναι η διαφαινόμενη επιστροφή μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού του αρχηγού της Σεσκ Φάμπρεγας. Για την 3η θέση φαίνεται να παλεύουν Μπράγκα και Παρτιζάν (21:45, Novasports 5) στο άλλο ματς του γκρουπ. Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs