Subscribe Twitter Twitter

Παρέμβαση - Τίτλοι Αναρτήσεων

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

«Εξαφανίζουν» τον Μητσοτάκη

Ο χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα για το υπό ίδρυση κόμμα τηςΝτόρας Μπακογιάννη, και την ίδια στιγμή αρχίζει η σταδιακή αποχώρηση του επιτίμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τα τηλεοπτικά studios.
Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες έχει ζητηθεί από τονΚωνσταντίνο Μητσοτάκη- ίσως τον τελευταίο statesman σ’ αυτό τον τόπο- να αποφύγει μέχρι την ίδρυση του νέου κόμματος κάθε τηλεοπτική ή άλλου είδους παρουσία.
Θυμίζουμε ότι την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει το επιτελείο της Ντόρας στις εσωκομματικές εκλογές με τα γνωστά αποτελέσματα. Οι παρεμβάσεις του Επιτίμου θεωρούν ότι περιέχουν συμβολισμούς και αναδεικνύουν συνειρμούς που μάλλον δυσκολεύουν παρά διευκολύνουν το νέο εγχείρημα. Παρ’ όλα αυτά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα συνεχίσει να εργάζεται παρασκηνιακά για τηνοργανωτική στελέχωση του νέου κόμματος. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι μεγάλο μέρος της ύπαρξης πυρήνων σε όλη την επικράτεια οφείλεται στην παρουσία του πρώην πρωθυπουργού. Πάντως δεν αποκλείεται να παρέμβει εκ νέου στην περίπτωση που η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος ευνοεί το γενικότερο σχεδιασμό του υπό ίδρυση κόμματος. Κι αυτό θα συμβεί εφόσον η Νέα Δημοκρατία δεν καταφέρει-ακόμα και σε επίπεδο εντυπώσεων- να μεταβάλλει υπέρ της το κλίμα.
Σ’ αυτή την περίπτωση μια νέα παρέμβαση Μητσοτάκη είναι πιθανό να γίνει πριν από την 21η Νοεμβρίου. Το βέβαιο είναι ότι αυτή τη φορά θα ακούσει τη Ντόρα- κάτι που δεν έκανε στις δύο προηγούμενες συνεντεύξεις που παραχώρησε- και δεν θα δώσει συνεντεύξεις μέχρι τις εκλογές. Το θέμα είναι αν θα αντέξει να μη σχολιάσει τα αποτελέσματα αμέσως μετά.

STATESMEN
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας είμαστε ευγενείς στο σχολιασμό.

Recent Posts

free counters
single russian women contatore visite website counter
Lamia Blogs